Wed. Oct 27th, 2021

Al llarg dels anys he exposat un munt de bombes i promotors. Molta gent pensa que només passa en accions de cèntims. Mentre és més habitual que els OTC es bombin, també passa amb les accions cotitzades.

Com passa? I com ho podeu reconèixer? Seguiu llegint mentre exposo un dels meus trucs per saber quan una bomba és una bomba. Això us pot sorprendre …

Primer, vegem les grans novetats de la setmana passada per posar les coses en perspectiva …

Una altra bomba exposada

Heu vist els titulars, oi? El 29 de juliol, el fundador de Nikola (NASDAQ: NKLA), Trevor Milton, va comparèixer davant un tribunal federal de Manhattan. Va declarar no culpable de tres delictes de frau.

Segons l’acusació, va fer “declaracions falses i enganyoses sobre els productes i les capacitats de Nikola”.

Trevor Milton és, suposadament, la versió de frau d’Elon Musk. No puc dir que definitivament sigui un frau, però les proves fins ara semblen apuntar a que va fer alguna cosa … no molt bé. (Tingueu en compte que no sóc advocat.)

I no és només “Oh, potser hauria equivocat un fet”. Era “gairebé tots els aspectes del negoci de Nikola”. I em sembla una bogeria que pogués imposar una fiança de 100 milions de dòlars. Però té propietats i encara té accions, de manera que sembla que en té prou.

La curiosa història de Trevor Milton bloquejant la vostra veritat

Molta gent em va felicitar quan va sortir la notícia. Això es deu al fet que vaig trucar al BS poc després que Nikola fos pública mitjançant un acord SPAC.

El setembre de 2020 es va rumorear que Trevor Milton va ser arrestat. Resulta que els rumors eren falsos … O els rumors van ser uns nou mesos abans, segons com es miri.

El curiós és que vaig intentar twittear-lo, però em va bloquejar …

Veurem fins on arriba aquest cas judicial. Per a mi, no és cap novetat. Però molta gent em va enviar missatges la setmana passada i em va dir: “Tim, no et vaig creure”.

Llavors, per què em va bloquejar Trevor Milton? Perquè vaig entrar en una tiff amb els promotors darrere de Nikola quan les accions eren dels anys 70, 80 i 90.

Un promotor deia: “Si ven, és feble”.

Això està tan malament. És tan reprovable, irresponsable, poc ètic i ombrívol. Em fa bullir la sang. La realitat és …

Vendre en pics de supernova és un signe de força

Ets no feble si es ven en una punta de supernova així …

Gràfic NKLA
Gràfic NKLA: gener de 2020 a agost de 2021, patrons i bombes: gentilesa de StocksToTrade.com

Si teniu la sort d’invertir en una obra com aquesta i és supernova …

Aprofiteu els beneficis. A qui li importa si arriba a 150 o 200 dòlars?

Torneu a mirar bé el gràfic. La màxima del 10 de juny de 2020 va ser de 93,99 dòlars. Mentre escric … cotitza a mitjan dècada de 10. Endevina què? La majoria de vegades és així com juguen les supernoves.

Aquest no és el meu primer rodet …

Sembla que estic prenent pastilles esbojarrades

Tot el que heu de fer és estudiar el passat. No és una ciència exacta, però el passat serveix de guia bastant bona. I això passa una i altra vegada.

Qualsevol persona amb una mica d’experiència i amb ganes de buscar pistes ho hauria pogut veure arribant a una milla de distància. Hi havia un munt de banderes vermelles.

I no és la primera vegada que lluito contra promotors …

Una breu història de l’exposició de bombes

Potser recordareu Martin Shkreli. Està complint la presó per frau de valors. Però la majoria de la gent pensa en ell com …

El noi dolent de Pharma

El 2015, ell i un grup d’inversors van assumir la fallida de KaloBios Pharmaceuticals. (KaloBios va cotitzar al Nasdaq com KBIO.) Shkreli es va convertir en el conseller delegat. Quan el New York Post em va demanar que ho comentés, vaig predir que fallaria.

Després, feia comentaris sobre una transmissió en directe i un espectador li va preguntar sobre la meva advertència del New York Post. Va dir alguna cosa així “No sé qui és Tim Sykes”. Va ser força divertit.

col·locació de la supernova

No em fa cap diferència: no m’importa si em coneixeu o no. Tampoc m’importa si estàs d’acord amb mi. I no m’importa si us encanten aquestes coses o les odieu.

Seguiré impartint classes basant-me en els meus més de vint anys d’experiència. De vegades m’equivoco. Però tindré raó més sovint que malament. Per què? Perquè la preparació és l’oportunitat i he estat preparant-me durant dues dècades.

I les meves bombes expositores es remunten encara més …

Detingut el director general de Sponge Tech per frau

El 2010, el conseller delegat de Sponge Tech va anunciar que em demandava a mi i al New York Post. Va afirmar que es tractava d’una conspiració de venda curta. Mai no em va demandar. Probablement preparava la demanda quan va ser arrestat per frau una setmana després. Va acabar a la presó.

Després hi va haver la bomba de Justin Bieber …

Campanya de l’odi de la superestrella

© Millionaire Media, LLC

L’equip de Justin Bieber va iniciar una campanya d’odi contra mi perquè vaig advertir sobre la seva bomba, Options Media Group (CVEM: OPMG). (Nota: CVEM fa referència a les accions amb l’estat de Caveat Emptor a OTCMarkets. És a dir, les pitjors i les pitjors. En la seva major part, no són comercialitzables.)

El més boig és que en realitat era un producte útil dissenyat per desactivar el telèfon quan conduïu. Malauradament, la companyia no tenia la propietat intel·lectual.

Va ser llicenciat per una altra empresa, NetQin Mobile, amb seu a la Xina. Per tant, Options Media ni tan sols tenia el producte real. De totes maneres, Beiber ho promocionava i va aconseguir un munt d’accions.

Però la companyia va tenir una pèrdua anual de 10 milions de dòlars i només tenia efectiu suficient per durar 45 dies més. Llavors, tal com vaig advertir, es va estavellar.

Aquí hi ha una altra bomba exposada …

La famosa carta de cessament i abandó

El 2010, NXT Nutritional Holdings Inc. (OTCPK: NXTH) va ser una gran promoció. El vaig trucar pel que era. I he esmentat que Shaq era un portaveu compensat. El seu advocat va enviar una carta de cessament.

Com es va assenyalar en aquest article, era una carta “dura”. Però no va assenyalar cap inexactitud en les meves afirmacions. De nou, és el mateix patró. Benvingut a la cuneta.

És fàcil mirar aquests exemples històrics i pensar que no passa sovint. Però sí. Aquí estan més exemples recents del meu marc de 7 penjolls. Centreu-vos en com es desenvolupa el patró …

Cremeu aquest patró al cervell

Tim Sykes assenyalant-te.
© Millionaire Media, LLC

Com més ho vegis, més t’adonaràs que continua passant. Cadascuna d’aquestes va ser una promoció …

Ozop Energy Solutions, Inc. (OTCPK: OZSC)

Estudia el patró …

Gràfic OZSC
Gràfic OZSC: 1 any, marc d’estocament – gentilesa de StocksToTrade.com

Aquí en teniu un altre …

Enzolytics, Inc. (OTCPK: ENZC)

Cremeu-lo al cervell …

Gràfic ENZC
Gràfic ENZC: marc de 1 any, 7 passos, per gentilesa de StocksToTrade.com

I un altre …

Optec International, Inc. (OTCPK: OPTI)

Memoritza el patró …

Gràfic OPTI
Gràfic OPTI: 1 any, supernova, marc d’estocament – gentilesa de StocksToTrade.com

Comenceu a veure com funciona això una i altra vegada? Sí? Bé. Ara estudieu un altre gràfic …

Solucions de tecnologia d’intel·ligència artificial Inc. (OTCPK: AITX)

AITX ho és un altre exemple recent del meu marc de 7 penjolls …

Gràfic AITX
Gràfic AITX: 1 any, marc d’estocament, promotors i bombes – gentilesa de StocksToTrade.com

Un darrer exemple …

HUMBL Inc. (OTCPK: HMBL)

En diversos negocis, aquest va ser el meu major guanyador en anys. Nota: la majoria dels meus beneficis van arribar abans que el ticker canviés de TSNP a HMBL. Consulteu aquí les meves operacions de TSNP. *

Gràfic HMBL
Gràfic HMBL: marc de 1 any i 7 passos d’estocament – gentilesa de StocksToTrade.com

Esperem que, a hores d’ara, reconegueu el patró. Si voleu aprofundir i aprendre els matisos del patró, comenceu per la meva …

** PennyStocking Framework Part Deux **

Però fins i tot si reconeixeu el patró, us podeu preguntar …

Com reconèixer Hype i BS

En primer lloc, com més vegades ho veieu, més fàcil és. És per això que dic a la gent que comenci a estudiar ara perquè es necessita temps. Però aquí teniu un consell …

Si veieu promotors mentint sobre mi i / o afirmeu que no estic venent alguna cosa …

És una promoció … una bomba. Siga com vulgueu anomenar-lo, és BS.

Per què mentirien? Perquè no volen que les persones comprin i venguin, també conegudes com a operacions comercials, les seves accions. Volen mans de diamant. Volen que la gent cregui la seva BS i esperi. El que significa que exposar-los és una amenaça.

La ironia és …

Quan els promotors menteixen sobre mi, els exposa. Estic agraït que siguin tan incompetents. Ni tan sols s’adonen que les seves mentides m’ajuden a veure el plens de porqueria que tenen. Literalment m’alerta de la seva promoció.

Per què ensenyo i dono beneficis comercials

© Millionaire Media, LLC

Molta gent es pregunta per què no faig més gran i per què ja no veno a curt termini. Sobretot quan reconec el BS i el bombo.

És perquè m’encanta ensenyar. Sí, em guanyo la vida com a professor. ** No comercialitzo per obtenir beneficis per mi mateix. Dono tots els meus beneficis comercials a beneficència. **

Llavors, per què faig això? Perquè vull crear més estudiants milionaris. * No és fàcil i requereix temps. Tot el que puc fer és continuar exposant el BS i mostrar com comprar els patrons. Això és.

Però és precisament per això que a tants promotors no m’agraden. No és si tinc raó o no. És la meva postura a l’hora de vendre la força. I el meu punt de vista sobre la venda curta.

Probablement hauria de vendre a curt termini … podria netejar. Però, de nou, no és bo per als novells.

Quan era un venedor curt, tindria un gran benefici i estaria entusiasmat amb això. Llavors 30 estudiants dirien: “No, no crec que el comerç sigui per a mi, no he pogut trobar accions curtes”. O prendrien pèrdues perquè no tenien prou experiència.

Així que vaig decidir centrar-me en ensenyar allò que he vist treballar per a principiants amb comptes petits.

Bombes, patrons i beneficis?

No soc perfecte. Però tinc petits beneficis. Més important encara, mostro les que considero les millors accions per negociar. Tingueu en compte la diferència: no em refereixo a les millors inversions a llarg termini.

Però d’alguna manera, de desenes de milers d’accions, intercanvio les accions més calentes del mercat en un dia determinat. No és sort i no és casual.

També ho és no una ciència exacta, així que no penseu així. Però si estudieu, apreneu els patrons i com conduir el tren exagerat … Amb el pas del temps podeu començar a ajuntar les peces.

Realment és una qüestió de preparació i oportunitat. Una vegada més, els meus guanys poden no ser enormes, però són significatius per a persones amb comptes petits.

Això és el que sé …

No crec en cap d’aquestes empreses. Però veig l’oportunitat perquè el patró és calent.

M’encanta, odi, ignora … No m’importa. Seguiré negociant els patrons i l’ensenyament. Si hi ha una bomba, la trucaré. Si hi ha un joc calent … ho trucaré.

Estic buscant més estudiants dedicats …

Desafiament comercial

© Millionaire Media, LLC

Què mal ho vols? Tot el que he escrit en aquest post està en línia. Podeu llegir les sol·licituds de la SEC i utilitzar Notícies d’última hora sobre StocksToTrade. *** Podeu conèixer els patrons i les regles dels gràfics. (Intercanvio utilitzant aquestes regles.)

Recordeu que no és fàcil. És una bogeria la quantitat de treball que es dedica a això. Jack Kellogg no va passar màgicament dels seus primers guanys de 1.000 milions de dòlars a 8 milions de dòlars. * (Vegeu el quadre de Jack’s Profit.ly aquí.) anys per arribar a aquest punt. I ho va fer com a membre del Trading Challenge …

** Sol·liciteu el repte de negociació aquí **

Una vegada més, com de dolent ho voleu? Esteu disposat a estudiar? Esteu disposat a posar dos, tres, potser fins i tot cinc anys abans que tot comenci a unir-se? Jack no va guanyar diners durant 20 mesos. No és per a tothom i està bé. Però si teniu el que cal, sol·liciteu-ho avui mateix.

Què en penseu d’aquest post? Comenta a continuació, m’encanta escoltar de tots els meus lectors.

Exempcions de responsabilitat

* Aquest nivell de negociació amb èxit no és típic i no reflecteix l’experiència de la majoria de persones que utilitzen els serveis i productes oferts en aquest lloc web. Des de l’1 de gener de 2020 fins al 31 de desembre de 2020, els usuaris típics dels productes i serveis oferts per aquest lloc web van reportar obtenir, de mitjana, uns beneficis estimats de 49,91 $. Aquesta xifra s’obté del seguiment de comptes d’usuari a Profit.ly, una plataforma de comunitat comercial. Timothy Sykes té un interès accionista minoritari en la plataforma. També he contractat Jack Kellogg per ajudar-me en el meu negoci educatiu.

** Tot i que Tim Sykes ha tingut un èxit notable de negociació de valors al llarg dels anys, els seus ingressos principals provenen de la venda de productes d’educació financera i serveis de subscripció que ofereixen diverses empreses i llocs web en què participa.

*** Tim Sykes té una participació minoritària a StocksToTrade.com.Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission.

Source link

Leave a Reply