Tue. Oct 19th, 2021

Els jocs de token no fungibles (NFT) basats en blockchain han estat protagonistes des que Axie Infinity va canviar la vida de milers de persones sense feina que van cobrar del joc per pagar les factures i donar suport a les seves famílies. Això és correcte, posant menjar sobre la taula per Joes mitjana afectada per la pandèmia.

M’encanta el documental i m’ha semblat molt inspirador.

En aquest post, comparteixo el meu tipus de guia “Introducció” al joc de criptografia CryptoBlades. Es van fer algunes preguntes i aquest resultat és el resultat.

Inicialment no m’interessaven tant els jocs NFT, però la naturalesa del joc de rol (RPG) que em va provocar em va provar, ja que sóc un gran fan del MMORPG. (D’acord, no hi ha gaire joc de rol en aquest moment)

Aquesta entrada al bloc suposa que teniu coneixements bàsics sobre criptografia i pot tocar terra. També utilitzaré el meu compte de mostra per il·lustrar el funcionament del joc mitjançant captures de pantalla.

Informació sobre CryptoBlades

El joc CryptoBlades, en la seva forma actual, és increïblement senzill i bàsic.

Simplement formeu un equip i combatreu els enemics generats a l’atzar per guanyar fitxes de $ SKILL quan guanyis. Més informació disponible al seu lloc web oficial.

Avís legal important

Les actualitzacions diàries, sovint múltiples en un sol dia, canvien ràpidament l’economia i la tokenòmica de CryptoBlades. Amb això es pretén estabilitzar l’economia i impulsar-la cap a un camí més sostenible.

Com a resultat, molta informació es caduca bastant ràpidament.

CryptoBlades Discord ha assolit el límit actual de 100.000 membres, de manera que haureu de consultar Twitter i YouTubers per obtenir les darreres actualitzacions.

L’advertència habitual sobre el risc de criptografia i mantenir-se allunyat si no esteu segur del que feu.

Crear un equip de la manera correcta (cost estimat de 110 dòlars EUA)

Un sol compte de CryptoBlades (adreça de cartera BSC única) pot tenir fins a 4 caràcters.

Els personatges tenen un element etiquetat: foc, terra, llamps i aigua.

De moment, recordeu que el foc batega la terra, la terra batega els llamps, els llamps baten l’aigua i l’aigua batega el foc. “Beats” que significa que quan es combat, s’aplica un modificador de bonificació.

Foc> Terra> Llamps> Aigua> Foc

Els personatges poden equipar una arma quan barallen i varien d’1 a 5 estrelles pel que fa al poderós (i, per tant, car) que són. A més, les armes també tenen un element base.

Per maximitzar els danys produïts, el personatge i l’arma haurien de tenir un element coincident, és a dir, un personatge de foc que utilitzi una arma de foc. Una vegada més, això fa servir un modificador i el dorsal només és matemàtic.

Sobretot important, els personatges poden compartir una sola arma; així ho farem només cal comprar una arma en lloc de quatre. Gasta menys!

La forma més eficient de crear un equip és:

Pas 1 : Recluta el teu primer personatge (0,41 $ SKILL) quan aneu al lloc web de CryptoBlades. El caràcter assignat tindrà un element generat aleatòriament, suposem que hem rebut un caràcter d’aigua.

Pas 2: Compra tres personatges addicionals (0,46 $ SKILL) des del mercat. Recordeu que tenim un personatge d’aigua com a primer, de manera que aconseguirem tres personatges més a base d’aigua. Això és tal que els quatre personatges poden compartir una arma aquàtica, que comprarem a continuació.

Pas 3: Compra una arma de 3 * (a partir de 0,21 $ SKILL) que es basa a l’aigua des del mercat.

En el moment de l’escriptura, això costa exactament 2 $ SKILL, que és d’uns 110 dòlars EUA per crear un equip senzill que sigui capaç de guanyar la majoria de baralles.

Què necessites

Com a joc de criptografia originari de la cadena intel·ligent Binance, cada acció requereix una taxa de gasolina en forma de fitxes Binance (BNB). Depenent del preu, és d’aproximadament 0,30 dòlars EUA per acció, per exemple, contractar, comprar, lluitar, pujar de nivell, etc.

  • Cartera BSC, per exemple, MetaMask
  • BNB: per al gas necessari per a cada acció realitzada
  • HABILITAT: per reclutar / comprar personatges i forjar / comprar armes

Fora del joc CryptoBlades, PancakeSwap i ApeSwap tenen grups de negociació líquids per canviar entre els tokens BNB i SKILL.

Interfície d’usuari

Amb les característiques dels ossos nus, la interfície d’usuari és molt senzilla ara mateix.

  • Plaza: personatges que posseïm
  • Ferrer: armes que posseïm / forja arma / torna a forjar arma
  • Combat: lluita per guanyar $ HABILITAT
  • Marketplace: compreu personatges i armes que hem esmentat anteriorment
  • Estaca: participeu de fitxes de $ SKILL per reduir les retirades sense impostos de 15 a 7 dies

Com guanyar la majoria de baralles (arma secreta)

El primer és que un personatge pot tenir fins a 200 de resistència en qualsevol moment del temps. La resistència es recarrega a una velocitat d’1 resistència cada 5 minuts, és a dir, 288 de resistència al dia. Per tant, la resistència equival al nostre recurs de temps.

Cada lluita costa 40 resistència i, per tant, podem lluitar 7 vegades al dia per personatge (o 28 vegades per equip de quatre personatges).

En cada baralla, el nostre personatge escollit s’enfronta a un oponent generat (pensem-ho com un llançament de daus) calculat de diferent poder i element.

El nostre personatge a base d’aigua té una potència base de 3.600 i és capaç d’equipar una arma a base d’aigua de 3 * amb una potència estadística +377. Ara bé, com es compara això amb l’oponent que sembla que ha duplicat el nostre poder? Aquesta és una fórmula matemàtica que inclou la documentació de CryptoBlades. Recordeu el que hem esmentat sobre elements, etc.?

En general, un punt d’experiència (XP) està directament relacionat amb el poder de l’enemic i la recompensa real de $ SKILL rebuda si es guanya la lluita, però no té en compte les bonificacions dels elements.

Per estalviar-vos problemes, podeu utilitzar eines com el simulador de combat CryptoBlades Tracker per esbrinar la possibilitat de guanyar cada baralla.

Aquest és un bon exemple perquè podem veure que la probabilitat de vèncer a l’enemic número 2 és superior a l’enemic número 1 després de tenir en compte les bonificacions de l’element, malgrat el poder més elevat (és a dir, dificultat) de l’enemic número 2.

En poques paraules, guanyar una baralla és la màxima prioritat, en cas contrari no s’atorga cap $ SKILL.

La lluita real és anti-climàtica perquè només és un llançament de daus de caixa negra i tot el que veiem és el resultat.

Vaig desencadenar una baralla només per agafar la captura de pantalla anterior i em va guanyar 0,013 $ SKILL per un valor aproximat de 1 SGD $.

Respecte al gas, solia ser bastant costós, ja que cada baralla requeria una comissió de transacció, a més d’estar obstruint la xarxa BSC i fent-la inutilitzable.

En una actualització recent, podem “combinar les nostres baralles”, cosa increïble, ja que gastem menys temps i despeses de gasolina per a les baralles.

Això significava que podem utilitzar fins a 200 de resistència en aquesta lluita: si guanyem, guanyarem els cinc. Si perdem, perdem els cinc.

Estimació dels guanys

Per simplificar-ho, l’equip de CryptoBlades disposa d’una pràctica calculadora de guanys que té en compte els preus actuals i les comissions de gasolina.

Augment dels ingressos

En canvi, per a un equip de nivell 1 amb quatre personatges, el benefici diari estimat és d’uns 7,50 dòlars americans o 10 dòlars SGD després de les despeses de gasolina.

Això es tradueix en un 100% de retorn de la inversió (RIO) d’uns 15 dies (110 dòlars / 7,5 dòlars) si els preus es mantenen estables en els nivells actuals, que han caigut fins al 25% dels nivells màxims històrics (ATH). Sense oblidar que tots els personatges (que actualment tenen un preu de 0,82 $ SKILL al mercat per al nivell 21) i les armes es poden vendre si decidim no jugar més, ja que són NFT.

A més, els personatges guanyen punts d’experiència i poden pujar de nivell ràpidament els primers dies. A les fites del nivell 11, 21 i 31, etc., hi ha un augment significatiu dels guanys.

Feu clic a l’enllaç XP a la dreta del 15% per retirar l’impost per “reclamar-los”. Es tracta d’un procés manual per reduir les taxes de gasolina per a múltiples reclamacions. Només cal reclamar una vegada per al nivell 11 i una altra per al nivell 21, ja que s’acumularan els punts d’experiència.

En efectiu de tokens de $ SKILL

Les fitxes guanyades de $ SKILL triguen 15 dies a retirar-se sense una penalització del 15%. La retirada immediata comporta un impost i aquest nombre baixa un 1% al dia.

En retirar-les, canvieu-les mitjançant swaps i es converteixen en efectiu bonic.

És fàcil veure com un joc com aquest es pot convertir en ingressos secundaris potencials invertint uns minuts cada dia, suposant que algú en tingui cinc o deixem-ho de fer: 50 comptes? Sempre m’agrada ser conservador, de manera que suposaria una altra caiguda del 50% en el preu i un 50% en les recompenses.

Recompenses = 50 comptes * 10 $ * 30 dies * 50% * 50%

Això encara es traduiria en 3.750 $ SGD al mes, per fer clic al voltant d’un lloc web.

Diverteix-te!

A la documentació es poden trobar molts detalls nítids (realment, només coses de Matemàtiques), de manera que no els esmentaré aquí. Fes una ullada a Melos a YouTube també pels seus vídeos de CryptoBlades.

Per a mi, el potencial del joc rau en les eventuals expansions com ara incursions, gremis, masmorres i terrenys per agafar. No estic segur de si seguiré jugant, així que estic pendent dels desenvolupaments diàriament.

Moltes variables del joc, com ara el cost de $ SKILL per reclutar, forjar o guanyar recompenses, s’ajusten dinàmicament com a resultat del preu del testimoni de $ SKILL que provoca un alt nivell d’incertesa. Sostenible, o potser no? Ningú ho sap.

Si trobeu jocs NFT com CryptoBlades massa arriscats per als vostres diners guanyats i voleu obtenir diners gratuïts per provar els jocs de criptografia ..

Accions gratuïtes fàcils per valor de 450 dòlars i bons de referència

Es poden agafar fruites poc penjants fins i tot si no us dediqueu a inversions d’alt risc. Les accions gratuïtes d’Apple (i Nio) són vostres quan us inscriviu a plataformes de negociació en línia: Moomoo (250 dòlars) i Tiger Brokers (200 dòlars), quan realitzeu tasques senzilles com finançar el vostre compte i fer operacions, tot en pocs minuts. ‘treball. Afortunadament, això és possible a causa de l’automatització més la integració MyInfo de SingPass per a la verificació de Know-Your-Customer (KYC). Tingueu en compte que les promocions actuals acabaran en pocs dies, el 31 de juliol i el 2 d’agost, respectivament, tot i que és possible que s’ampliïn amb la distribució d’accions de valor diferent / inferior.

Si esteu interessats en mullar-vos els peus amb la criptografia, tingueu en compte comptes d’alt interès com Hodlnaut, BlockFi i Celsius. Una pràctica passarel·la de criptografia com la targeta Visa Crypto.com és fantàstica amb les seves bonificacions de registre i bonificació del 12%.

Si heu arribat fins aquí en aquesta publicació i us ha semblat útil o informatiu, penseu a subscriure-us.

Colpejant el M’agrada i Compartir (flotant a l’extrem inferior dret) ajudarà el meu contingut a arribar a més persones que se’n beneficiaran.

Notícies i coses del bloc

Recentment he creat llibres electrònics gratuïts per a vosaltres. Consulteu-los aquí.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission.

Source link

Leave a Reply