Tue. Oct 19th, 2021

La prima Value ha mort? Probablement no. Amb Value patint una pallissa durant una dècada, esperem que sigui el moment del seu ressorgiment. Aquí analitzem els millors ETF de valor per capturar accions de valor el 2021.

Divulgació: Alguns dels enllaços d’aquesta pàgina són enllaços de referència. Sense cap cost addicional per a vosaltres, si decidiu fer una compra o registrar-vos en un servei després de fer clic a través d’aquests enllaços, és possible que rebi una petita comissió. Això em permet continuar produint contingut d’alta qualitat i sense anuncis en aquest lloc i paga alguna que altra tassa de cafè. Tinc experiència de primera mà amb tots els productes o serveis que recomano, i els recomano perquè realment crec que són útils, no per la comissió que rebo si decidiu comprar a través dels meus enllaços. Llegiu-ne més aquí.

Introducció: per què valorar les existències?

Si heu aterrat en aquesta pàgina perquè esteu buscant un ETF de valor, probablement ja sabreu la resposta.

Es creu que les existències de valor tenen una infravaloració en relació amb els seus fonaments. Normalment es tracta d’empreses relativament avorrides a la paperera. A diferència de les accions de gran creixement com Amazon, Apple, etc., les accions de valor normalment no són els titulars.

Les existències de valor de vegades es troben enderrocades, les accions oblidades que han tingut una dura trajectòria i es consideren més arriscades que les existències de creixement. Tot i que segur que també hi ha alguns components de comportament, la teoria diu que els inversors són compensats de mitjana per assumir aquest risc addicional, d’aquí la “prima de valor”, una de les primes del factor de risc descobertes per Eugene Fama i Kenneth French que expliquen les diferències en torna entre carteres diversificades. Aquest “factor de valor” mesura la barata relativa de qualsevol acció o fons determinat.

Bàsicament, cada dia que ens despertem, esperaríem que el valor superés el creixement i, de fet, ho ha fet històricament. A continuació, es mostra el rendiment de Value vs. Growth que es remunta al 1972:

valor vs creixement
Font: PortfolioVisualizer.com

Malauradament, el factor Valor ha patit en els darrers anys, amb un rendiment inferior al creixement. Això ha provocat que molts sucumbissin al biaix recent i saltessin al carro del creixement, reduint el seu rendiment esperat. No faig servir ni aconsello la sincronització del mercat, però AQR sosté que Value ha estat bàsicament el més barat que hagi estat mai en els darrers dos anys, cosa que suggereix que ara pot ser el pitjor és hora de renunciar al factor. Bàsicament, la diferència entre el creixement i el valor recentment ha estat tan gran com mai, cosa que significa que el valor s’ha vist extremadament barat i que el creixement sembla extremadament car, cosa que significa que ara el creixement té rendibilitats esperades inferiors.

També ho faríem esperar factors que tenen primes negatives de tant en tant, fins i tot per períodes de temps prolongats. Les existències de valor han realitzat una prima més fiable que la mercat històricament. És a dir, hi ha hagut més períodes que Value ha lliurat una prima positiva que el mercat i hi ha hagut períodes en què la prima de mercat va ser negativa i la prima de Value va ser positiva.

AQR suggereix que el valor és degut a una reaparició. Aquesta teoria ha estat certa fins ara el 2021, amb Value exhibint un rendiment estel·lar. Convenientment, el març del 2021, Yara, Boonz i Tamoni van concloure que els diferencials de valor grans han precedit de manera fiable rendibilitats més grans per al valor i han proporcionat un poder predictiu estadísticament significatiu per a aquells que intenten temporitzar el valor, és a dir, rotar dins i fora de les existències de valor. A més, hi ha hagut una relació positiva entre els mida del diferencial i de la prima futura lliurada, és a dir, com més gran sigui el diferencial, més gran serà la prima esperada. Això és el que semblava aquesta difusió fins al 2021:

propagació del creixement del valor
Font: RussellInvestments.com

Així que ara que sabem per què és possible que vulguem inclinar Value, sobretot ara mateix amb els rendiments esperats més alts en un futur pròxim, explorem els millors ETF de valor que capturin la prima esperada amb més eficàcia.

Avaluació dels ETF de valor

Els diferents ETF de valor tenen una exposició diferent al factor de valor real, escrit com HmL o alta menys baixa. Això significa que alguns fons tenen més valor que altres. Si descrivim Value com a accions barates, diríem que un fons amb una càrrega baixa de Value captura accions barates comparativament més cares, mentre que un fons amb una càrrega de Value elevada captura accions barates comparativament més barates, si això té sentit.

Ho podem mesurar realitzant una regressió estadística sobre un fons determinat durant un període de temps específic. D’aquesta manera, podem comparar l’exposició relativa al valor entre diferents fons alhora; bàsicament, proporcionen l’exposició que reclamen? I és millor que un? Normalment, un fons amb una exposició superior té una comissió superior. En aquests casos, volem intentar calcular si creiem que la prima esperada compensa el delta de les comissions i els costos de negociació, atesa la càrrega del valor en el fons.

Els 7 ETF de millor valor

Tenint en compte tot això, aquí teniu els que crec que són els millors ETF de valor per a diverses mides de capitalització i geografia.

La majoria dels ETF que apareixen a continuació s’incorporen a la meva cartera de valor vigorós que vaig dissenyar per a aquells que vulguin apostar per Value.

AVUV – ETF Avantis US Small Cap Value

Crec que AVUV d’Avantis probablement mereix la primera menció. Ha estat, en certa manera, el fill d’or del segment de capitalització mínima dels Estats Units des del seu recent llançament a finals del 2019 i per una bona raó. Proporciona una exposició impressionant als factors de mida, valor i rendibilitat, tant que va substituir VIOV a la meva pròpia cartera.

En poques paraules, AVUV ha fet un gran treball fins ara capturant accions petites i econòmiques als Estats Units, amb una taxa relativament baixa del 0,25%, només 10 punts bàsics superior a la quota del VIOV del 0,15%. Esperaríem que la seva prima compensés més que la seva tarifa més gran. El vaig incloure aquí a la llista de fons amb valor de capitalització petita i el vaig comparar amb altres fons populars de valor amb capitalització mínima amb més detall en una publicació independent aquí.

Altres ETF considerats inclosos: VBR, IJS, VIOV, SLYV, ISCV, VTWV, RZV, DFAT

AVDV – ETF Avantis International Small Cap Value

De la mateixa manera, AVDV d’Avantis sembla ser l’elecció clara per a l’exposició internacional al valor de capitalització petita als mercats desenvolupats. Anteriorment, havíem de confiar en alguns fons de dividends cars de WisdomTree com a representants per capturar aquest racó del mercat mundial, però Avantis és un proveïdor de fons centrat en els factors, de manera que tenen un producte adaptat per a això.

Altres ETF considerats inclouen: VSS, DLS, SCZ, FNDC

MDYV – ETF de valor mitjà de capitalització SPDR S&P 400

Si per algun motiu voleu orientar el valor específicament a majúscules nord-americanes, la meva opció seria MDYV. Aquest fons de SPDR busca fer un seguiment de l’índex de valor mitjà S&P 400, que utilitza convenientment una pantalla de guanys per proporcionar-nos també una exposició al factor de rendibilitat. El fons té una comissió del 0,15%.

Tingueu en compte que si esteu amb Vanguard o si preferiu un fons Vanguard, el seu fons equivalent per al mateix índex és IVOV i costa el mateix amb un 0,15%, però és menys popular que MDYV.

Altres ETF considerats inclosos: VOE, IWS, IJJ, IVOV, QVAL, IMCV

RPV: ETF Invesco S&P 500 Pure Value

Per a Value in US majúscules, és RPV d’Invesco. El nom del fons és adequat. A diferència d’alguns dels seus competidors, ofereix un “valor pur”, que expulsa els altres (VONV, IUSV, etc.) de l’aigua en termes d’exposició al valor real. Tot i que alguns d’aquests competidors tenen una quota molt més baixa, esperaríem una prima superior després de les comissions de RPV.

Tingueu en compte que, mentre aquest fons selecciona entre el S&P 500, encara té una càrrega positiva en el factor Mida, ja que les accions que presenten la “barata” relativa més alta dins de l’índex són més petites i el sistema de ponderació d’Invesco per a aquest fons en realitat pesa més barat existències més. És a dir, les accions que presenten un valor més gran obtenen un pes major dins del fons. RPV té prop de 3.000 milions de dòlars en actius i una ràtio de despeses del 0,35%.

Altres ETF considerats inclosos: VTV, VONV, VLUE, IUSV, JVAL, ILCV, VOOV, VYM, SCHD

EFV – ETF de valor MSCI EAFE iShares

EFV d’iShares capta accions de gran capitalització (i aproximadament un 10% de capitalització mitjana) en països desenvolupats d’Europa, Austràlia i Extrem Orient. Aquest fons té una ponderació del límit de mercat i té un cost del 0,39%. Aquest fons és molt popular, amb actius d’uns 15.000 milions de dòlars.

Altres ETF considerats van ser: IVLU, IVAL, DTH, HDEF, DOL

DGS – Fons de dividends SmallCap de mercats emergents WisdomTree

Amb AVDV anterior per a un valor de capitalització reduït als mercats desenvolupats, he esmentat haver d’utilitzar prèviament un fons orientat a dividends de WisdomTree com a servidor intermediari. Doncs bé, per al segment molt estret de valor de capitalització reduïda als mercats emergents, encara ho hem de fer, ja que encara no hi ha ETF per capturar aquest petit racó del mercat. Tot i això, Avantis ha presentat recentment a la SEC un fons per fer exactament això, així que mantingueu els dits creuats, però pot ser que això no passi durant un temps i, fins i tot, probablement voldríem esperar a veure com madura i quina exposició real és capaç de proporcionar.

De moment, volem utilitzar DGS de WisdomTree. Els perseguidors de factors de valor s’han adaptat a l’exposició que proporciona aquest fons, ja que compta amb més de 2.000 milions de dòlars en actius. Aquesta estreta exposició té un preu força elevat del 0,63%, però encara esperaríem que la seva prima compensés aquesta taxa i, de fet, és més car operar en mercats emergents.

Altres ETF considerats inclosos: UEVM

FNDE – ETF Índex de grans empreses de mercats emergents fonamentals de Schwab

De la mateixa manera, realment no hi ha res disponible per captar directament el valor de capitalització gran en els mercats emergents, tret d’alguns fons multifactors relativament cars. De nou, si a Avantis se li concedeix la seva nova presentació per a un ETF de valor de mercats emergents, pot cobrir totes les mides de límit, tot concentrant-se en accions més petites i més econòmiques, cosa que podria evitar la necessitat de dos fons separats de mercats emergents.

Ara per ara, Schwab té un fons de mercats emergents que aplica algunes pantalles d’ingressos, fluxos d’efectiu i dividends, cosa que li proporciona una exposició una mica ingènua però apreciable als factors de valor i inversió. Atès l’enorme èxit d’Avantis amb AVUV, molts han estat gravitant cap al seu ampli fons de mercats emergents AVEM, però fins ara, en la seva curta vida útil, no sembla terriblement diferent de l’OVWO normal de Vanguard al meu entendre, tot i que costa 23 bps més. Veurem com evoluciona a mesura que avança el temps.

FNDE utilitza els factors fonamentals de RAFI en la selecció i ponderació dels seus estocs constituents. Aquest fons té més de 4.500 milions de dòlars en actius i una ràtio de despeses del 0,39%.

Altres ETF considerats van incloure: EEM, IEMG, XSOE, DEM, AVEM, PXH

Afegir aquests ETF de valor a la vostra cartera

Tots aquests ETF de valor anteriors haurien d’estar disponibles a qualsevol corredor important. La meva opció és M1 Finance. M1 té zero comissions comercials i zero comissions per compte i ofereix accions fraccionades, un reequilibri dinàmic i una interfície elegant i fàcil d’utilitzar i una aplicació mòbil. Aquí vaig escriure una ressenya completa de M1 Finance. Els inversors fora dels EUA poden utilitzar eToro.

Si ja teniu una cartera globalment diversificada de fons amb un ampli índex (per exemple, VTI, VXUS, etc.) i voleu inclinar / sobreponderar el valor, he reunit tots aquests fons en el que he anomenat un petit paquet de “Value Pack” per a M1 Finances que podeu trobar aquí. Penseu-hi com un paquet d’espècies que afegiríeu a una sopa o alguna cosa així. Això és bàsicament el que vaig fer amb la cartera de valor vigorós. Si el pondereu al 10%, per exemple, tindreu una inclinació del valor del 10% aproximada. He ponderat els fons aproximadament igual als seus pesos relatius del mercat global. No l’utilitzeu com a tota la vostra cartera tret que vulgueu aprofundir literalment en Value. Us estareu perdent bàsicament la meitat del mercat de valors mundial format per accions de creixement.

També, de nou, la majoria d’aquests ETF anteriors s’incorporen a la meva cartera de valor vigorós, si això us interessa.


Divulgacions: Fa temps que sóc AVUV, DGS, AVEM i AVDV a la meva pròpia cartera.

T’interessa més carteres mandroses? Consulteu la llista completa aquí.

Exempció de responsabilitat: Tot i que m’encanta submergir-me en dades relacionades amb la inversió i jugar amb proves posteriors, no sóc de cap manera un expert certificat. No tinc cap educació financera formal. No sóc assessor financer, gestor de carteres ni comptable. No es tracta d’assessorament financer, d’inversions ni d’assessorament fiscal. La informació d’aquest lloc web només té finalitats informatives i recreatives. Els productes d’inversió discutits (ETF, fons d’inversió, etc.) són només amb finalitats il·lustratives. No és recomanable comprar, vendre o fer transaccions en cap dels productes esmentats. Feu la vostra pròpia diligència. El rendiment passat no garanteix els rendiments futurs. Llegiu aquí la meva exempció de responsabilitat.

Comencen les finances m1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission.

Source link

Leave a Reply