Tue. Oct 19th, 2021

El cru ha estat més alt durant l’últim any, avançant fins al 120% durant el període final de dotze mesos. La història ha estat clara: la demanda s’està enlairant, però la capacitat de producció ha estat estèril amb noves inversions durant els darrers 18 mesos i els jugadors de pissarra nord-americans es neguen a augmentar la producció malgrat l’augment del preu.

Dèficits de previsió recents de l’OPEP +, on l’oferta no arriba a la demanda, el mes vinent i els mesos següents. El nombre de plataformes nord-americanes per a les plataformes petrolieres actives és inferior a 400. Es va situar en més de 700 a principis de l’any passat, per davant de l’aparició de la pandèmia. Tot i això, la demanda de petroli ja s’ha recuperat completament.

Els productors nord-americans de petroli d’esquist han passat per diversos mercats baixistes importants durant els darrers vuit anys, destrossant els balanços de l’espai i ensenyant als inversors a subministrar només capital nou als equips directius que eviten augmentar la producció perseguint l’augment dels preus de producció.

Això ha armat només els equips més conservadors amb accés al capital, i solien consolidar els balanços i pagar-se a si mateixos i als seus accionistes a través de noves emissions de dividends, en lloc d’incrementar la producció. El resultat és un retorn als bons dies per als funcionaris de l’OPEP. A causa de la manca de competència de quota de mercat dels productors nord-americans, l’OPEP pot tornar al que més li agrada fer: trobar excuses per evitar grans pujades de producció i atendre el preu el més alt possible abans que comenci a trencar l’economia.

Tenint en compte les robustes expectatives dels economistes en aquest moment, probablement serà molt superior als 65-70 dòlars / bbl. Això significa que el retrocés actual podria ser una oportunitat extremadament valuosa. Això és especialment cert per a les existències de petroli, que han experimentat un fort retard en termes de múltiples de valoració a termini en relació amb els preus del petroli.

Ara bé, si les existències de petroli es redueixen encara més durant una forta sacsejada dels preus del petroli, podria ser una oportunitat molt important per als inversors a atrapar productors d’energia de capitalització petita i barats i mantenir-los per al següent gir de la història – quan el petroli arribi els seus pròxims participants al mercat de l’engranatge i del comerç minorista finalment comencen a emocionar-se amb l’espai.

Això podria tenir enormes implicacions per a noms com SilverBow Resources Inc (NYSE: SBOW), Matador Resources Co (NYSE: MTDR), Camber Energy Inc (NYSEAMERICAN: CEI), Diamondback Energy Inc (NASDAQ: FANG), Helmerich & Payne, Inc. (NYSE: HP), SM Energy Co (NYSE: SM), Viking Energy Group Inc (OTC US: VKIN) i VanEck Vectors Oil Services Etf (NYSEARCA: OIH).

Analitzem de prop algunes de les històries més interessants d’aquest espai a continuació, inclòs el joc de cavalls foscos a l’OTC, Viking (VKIN), que sembla que ara pot tenir un camí clar per accelerar el creixement a causa d’una ronda de finançament molt favorable. conreada per Camber (CEI), que és el seu propietari majoritari. A continuació, parlarem més sobre aquestes notícies donades les seves implicacions potencialment grans per al creixement del valor per a l’accionista d’un interessant jugador de la primera fase.

SilverBow Resources Inc (NYSE: SBOW) és una companyia independent de petroli i gas orientada al creixement al centre mort del que podríem anomenar el nínxol de creixement de capitalització petita a l’espai energètic de pissarra dels EUA.

L’empresa es dedica a l’adquisició i desenvolupament d’actius a la Eagle Ford Shale.

SilverBow Resources Inc (NYSE: SBOW) ha anunciat recentment resultats operatius i financers per al primer trimestre del 2021. Els aspectes més destacats inclouen notícies que la producció neta va tenir una mitjana aproximada de 180 milions de peus cúbics equivalents de gas natural al dia (“MMcfe / d”), per sobre de la màxima al final de l’orientació, va reportar un benefici net de 28 milions de dòlars, un EBITDA ajustat de 63 milions de dòlars i un flux de caixa lliure (“FCF”) de 24 milions de dòlars i va augmentar el rang d’orientació de la FCF de l’any 2021 en 10 milions de dòlars al punt mig fins a un rang de 30 dòlars. – 50 milions de dòlars.

Sean Woolverton, conseller delegat de SilverBow, va comentar: “A l’abril vam oferir una vista prèvia dels nostres resultats estel·lars del trimestre. Hem pagat 30 milions de dòlars de deute, o el 13% dels nostres préstecs amb revòlver, i hem reduït la nostra ràtio d’apalancament a 2,1x. Vam renegociar i ampliar amb èxit la nostra facilitat de crèdit, que ens proporciona la pista per ampliar el nostre programa de desenvolupament i perseguir els nostres objectius estratègics. Hem generat flux de caixa gratuït per cinquè trimestre consecutiu i hem elevat el punt mitjà de la nostra guia de caixa lliure de 2021 a 40 milions de dòlars, un augment de 10 milions de dòlars respecte a la nostra orientació anterior. Operativament, continuem veient un fort rendiment del nostre primer pou Austin Chalk del comtat de Webb i planejem perforar pous d’avaluació addicionals aquest any, amb l’objectiu d’incrementar el nostre inventari amb ubicacions incrementals i d’alt rendiment. Els guanys continuats d’eficiència de capital que vam demostrar en el nostre segon bloc La Mesa haurien de donar suport a un major potencial alcista per als rendiments dels nostres grups d’interès a mesura que apliquem aquests aprenentatges i eficiències en tota la nostra cartera equilibrada ”.

Fins i tot a la llum d’aquestes notícies, SBOW ha tingut una dura acció de negociació la setmana passada, amb accions que van enfonsar-se en un temps semblant al -19%. Dit això, el suport de gràfics és a prop i és possible que estiguem en el procés de construir una configuració agradable per a algun moviment cap enrere. Durant el darrer mes, les accions de les accions han patit una clara pressió de venda, que ha caigut aproximadament un -20%.

SilverBow Resources Inc (NYSE: SBOW) va aconseguir guanyar ingressos per un total de 86,7 milions de dòlars en vendes generals durant les dades financeres trimestrals més recents de la companyia, una xifra que representa una taxa de creixement de la línia superior del 62,5%, en comparació amb les dades de l’any anterior. en termes comparables. A més, la companyia està lluitant contra alguns obstacles del balanç, amb nivells d’efectiu que lluiten per mantenir-se al dia amb els passius corrents (3,4 milions de dòlars contra 75,2 milions de dòlars, respectivament).

Camber Energy Inc (NYSEAMERICAN: CEI) és un nom interessant a l’espai. Hem esmentat anteriorment que és el propietari majoritari d’un productor OTC (VKIN) i que la participació en el CEI també concedeix exposició a VKIN. Les perspectives de VKIN han millorat la setmana passada a causa d’un acord de finançament molt important obtingut per CEI.

També destacaríem una actualització molt interessant de CEI en una actualització de vídeo del noi que actualment és el CEO tant de VKIN com de CEI, que es pot veure aquí.

Camber Energy Inc (NYSEAMERICAN: CEI) va anunciar recentment que va tancar una transacció de capital de 15.000.000 dòlars d’un inversor institucional. La part més important, tal com es descriu al llançament, és que es tracta d’un acord convertible premium al mercat que sembla ajudar a prescindir del risc de dilució aparent d’altres notes en joc per a CEI i, per tant, per a VKIN.

Segons el comunicat, la companyia té previst utilitzar els fons per a “circulant, noves adquisicions (directament o a través de la filial majoritària de la companyia) i altres finalitats”. En altres paraules, els fons podrien ajudar a VKIN a ampliar la seva petjada de producció. Com es va assenyalar, en una transacció independent, la companyia va ampliar la data de venciment dels pagarés existents de l’11 de desembre de 2022 a l’1 de gener de 2024 i va incorporar una característica de conversió a cadascun dels pagarés que donava dret al titular a convertir la totalitat o una part de l’import (s) principal (s) en accions d’accions ordinàries de la companyia a un preu fix de conversió d’1,25 dòlars per acció, que equival a aprox. Prima del 117% del preu de tancament de les accions ordinàries el 9 de juliol de 2021.

James Doris, president i conseller delegat de Camber, va comentar: “Aquestes transaccions serveixen de catalitzadors importants per avançar en les iniciatives de creixement de Camber. El compromís de 15 milions de dòlars per part de l’inversor institucional és encoratjador i sembla que reflecteix la confiança en Camber i les nostres operacions, tant a curt com a llarg termini. Estem entusiasmats amb el futur de la companyia i seguim enfocats a obrir un camí cap a la rendibilitat i augmentar el valor per a l’accionista “.

El conseller delegat de Camber Energy Inc (NYSEAMERICAN: CEI) va assenyalar: “Aquestes transaccions serveixen com a catalitzadors importants per avançar en les iniciatives de creixement de Camber. El compromís de 15 milions de dòlars per part de l’inversor institucional és encoratjador i sembla que reflecteix la confiança en Camber i les nostres operacions, tant a curt com a llarg termini. Estem entusiasmats amb el futur de la companyia i seguim enfocats a obrir un camí cap a la rendibilitat i augmentar el valor per a l’accionista “.

Matador Resources Co (NYSE: MTDR) es dedica a l’exploració, desenvolupament, producció i adquisició de recursos de petroli i gas natural. Opera a través dels següents segments: Exploració i Producció, Midstream i Corporatiu.

El segment Exploració i producció se centra en l’exploració, desenvolupament, producció i adquisició de porcions riques en petroli i líquids de la primavera de Wolfcamp i Bone. El segment Midstream realitza processos de gas natural, serveis de transport de petroli, petroli, gas natural i serveis de recollida d’aigua produïts i serveis d’eliminació d’aigua produïts a tercers.

Matador Resources Co (NYSE: MTDR) va anunciar recents actualitzacions per part de S&P Global Ratings de la qualificació creditícia corporativa de la companyia i de les notes sense garantia sènior i el tancament d’una esmena a la facilitat de crèdit de la seva filial midstream, San Mateo Midstream, LLC, que preveia un major prestador compromisos.

Joseph Wm. Foran, president i conseller delegat de Matador, va comentar: “Estem molt satisfets de les actualitzacions de S&P a les nostres qualificacions creditícies a nivell d’empresa i d’emissió, que reflecteixen el nostre compromís permanent amb l’amortització del deute i l’enfortiment del nostre balanç. També estem molt satisfets per l’increment de 75 milions de dòlars en compromisos de prestadors amb la facilitat de crèdit de San Mateo, que hauria de proporcionar a la nostra empresa conjunta de gamma mitjana una major flexibilitat operativa i financera. Valorem molt les relacions sòlides que mantenim amb els nostres prestadors, que han estat fonamentals per al creixement i l’èxit de Matador i San Mateo durant molts anys. Volem expressar el nostre sincer agraïment a totes les institucions que formen els nostres grups bancaris per la seva confiança i suport continuats, i esperem treballar junts amb cadascun d’ells a mesura que creixem i generem valor per als nostres accionistes i obligacionistes “.

Tot i que aquest és un factor clar, s’ha incorporat a una cinta de negociació caracteritzada per una oferta força dominant, que no ha estat el tipus d’acció que realment volen veure els accionistes de MTDR. En total, durant els darrers cinc dies, les accions de les accions han caigut aproximadament un -19% sobre el volum de negociació per sobre de la mitjana. Tot plegat, no és una cinta especialment amigable, sinó que en última instància pot presentar noves oportunitats. Durant el darrer mes, les accions de les accions han patit una clara pressió de venda, que ha caigut aproximadament un -9%.

Matador Resources Co (NYSE: MTDR) va aconseguir guanyar ingressos per un total de 336,2 milions de dòlars en vendes generals durant les dades financeres trimestrals més recents de la companyia, una xifra que representa una taxa de creixement de la línia superior del 49,9%, en comparació amb les dades de l’any anterior. en termes comparables. A més, la companyia està lluitant contra alguns obstacles del balanç, amb nivells d’efectiu que lluiten per mantenir-se al dia amb els passius corrents (48,3 milions de dòlars contra 376,4 milions de dòlars, respectivament).

Assegureu-vos de llegir i entendre completament la nostra exempció de responsabilitat a https://www.wallstreetpr.com/disclaimer. EDM Media LLC ens pot compensar per publicar aquest contingut al nostre lloc web. Per a preguntes, comentaris o suggeriments, poseu-vos en contacte amb [email protected]Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission.

Source link

Leave a Reply