Wed. Oct 27th, 2021

EUR / USD: es tracta del mercat laboral

● El EUR / USD dos parells van dibuixar una altra onada d’ones sinusoïdals al gràfic: va caure la mateixa quantitat la primera setmana d’agost que va augmentar l’última setmana de juliol.

Les estadístiques del mercat laboral nord-americà van marcar el to de les tendències de la setmana. Com a previsió, la parella es movia en el rang lateral de 1.1850-1.1900 durant la primera meitat de la setmana. Els óssos van intentar obrir la seva frontera inferior el dimecres, 4 d’agost. No obstant això, enmig de decebedores estadístiques d’ocupació del sector privat de l’ADP, la parella va invertir i, al contrari, es va orientar cap a la ruptura de la frontera superior del canal. Però aquest intent, ara per part dels bous, va fracassar. El motiu va ser el creixement rècord de l’activitat empresarial al sector dels serveis dels Estats Units des de l’ISM: va augmentar a 64,1 al juliol.

Després de retirar-se per donar suport a l’1.1830, la parella es va congelar a l’espera de l’alliberament de nòmines no agrícoles (PFN), dades sobre el nombre de nous llocs de treball creats fora del sector agrícola nord-americà. Aquestes dades es publiquen tradicionalment cada primer divendres del mes. I l’informe publicat el 6 d’agost no va decebre els inversors. A més, alguns analistes la van anomenar “estel·lar”, ja que mostrava un creixement de l’ocupació de 943 mil enfront de la previsió de 870 mil. A més, la taxa d’atur va caure del 5,9% al 5,4%.

El mercat va respondre immediatament amb un augment de la moneda nord-americana, ja que segons les declaracions de la Fed, el calendari del programa d’estímul monetari (QE) i les pujades dels tipus d’interès depenen directament de la repressió de la inflació i d’una recuperació completa en la mà d’obra nord-americana. mercat.

Després de la publicació de l’informe, el rendiment dels bons nord-americans a deu anys va augmentar en la direcció de l’1,30%, cosa que va donar suport a la recuperació del dòlar. El DXY va augmentar un 0,60% fins als 92,80, mentre que EUR / USD caigut a 1.1755. L’últim acord de la setmana va sonar molt a prop, al nivell de 1.1760.

● Les impressionants dades del mercat laboral van permetre al president Joe Biden afirmar que el seu enfocament econòmic està funcionant. És cert que l’amfitrió de la Casa Blanca va instar a no relaxar-se i va declarar que encara hi havia molta feina per fer. A més, el país ha d’extingir una nova onada de coronavirus associada a la soca Delta. El president creu que el nombre de nous casos de Covid inicialment augmentarà, però després disminuirà, gràcies a l’actual escala de vacunacions. I, per tant, l’economia nord-americana no patirà tants danys com abans.

Les paraules de Biden també van entrar a la guardiola dels que esperaven endurir-se aviat la política de la Fed. Per exemple, els analistes del banc d’inversions canadenc TD Securities preveuen que el dòlar tindrà un millor rendiment enfront de les monedes els bancs centrals nacionals dels quals mantinguin un estat d’ànim obscur.

● La imatge general de la parella sembla baixista, cosa que coincideix amb el 70% dels experts. Creuen que el EUR / USD La parella té la intenció de tornar a provar el mínim de finals de març de 1.1700. Si té èxit, trobarà un fort suport a la zona 1.1600-1.1610. Aquesta previsió es recolza en el 100% dels indicadors de tendència tant en H4 com en D1. Però els oscil·ladors noten el debilitament de l’atac baixista. Un 10% d’ells ha pres una posició neutral sobre H4 i un 15% dóna senyals que el parell està sobrevendut. Encara n’hi ha més a D1, un 35%, cosa que indica una possible correcció ràpida cap al nord. El 30% restant dels experts també ho esperen. A més, segons la seva opinió, el parell no només es limita a la correcció, sinó que torna primer al canal 1.1850-1.1900 i, a continuació, puja a 1.2000. Tot i que, per descomptat, això no és qüestió dels propers dies.

Quant a les estadístiques macro de la setmana que ve, aquí podem observar l’alliberament de dades sobre el mercat de consumidors a Alemanya i els Estats Units el dimecres 11 d’agost. A més, també es publicarà a la al final del període de cinc dies, el divendres 13 d’agost. Es preveu que pot mostrar un lleuger augment, cosa que reforçarà lleugerament la moneda nord-americana.


GBP / USD: esperant l’inici de QE

● El Banc d’Anglaterra va celebrar una reunió el dijous 5 d’agost que, com era d’esperar, no va oferir cap sorpresa. Fins i tot amb el bon ritme de recuperació de la pandèmia i l’augment de la inflació, tots els paràmetres bàsics de la política monetària es van mantenir sense canvis. El regulador va mantenir el tipus d’interès en un nivell històricament baix del 0,1% i el programa d’alleujament quantitatiu (QE) en 895.000 milions de lliures esterlines.

El GBP / USD la parella mai va ser capaç de batre el rècord del 30 de juliol i es va celebrar el 1.3870-1.3935 durant tota la setmana. Un intent, paral·lelament a l’euro, de trencar la seva frontera superior el 4 d’agost, no va acabar en res. Com a resultat de la sessió de la setmana, gràcies a les fortes estadístiques dels Estats Units, la parella va tornar a la part inferior del canal, on va situar el punt final a 1.3875.

● El principal interès dels inversors no va ser la decisió previsible del Banc d’Anglaterra, sinó els comentaris posteriors de la seva direcció sobre la futura política monetària. Com s’ha esmentat anteriorment, l’economia del país avança amb confiança pel camí de la recuperació. Segons les dades publicades anteriorment, la inflació al juny va pujar al 2,5%, superant el nivell objectiu del 2%. El govern està aconseguint fer front a la propera onada de COVID-19, de manera que encara no s’han de veure noves restriccions ni bloquejos. I, tot i que el vicepresident del Banc d’Anglaterra, Benjamin Broadbent, va pronunciar una frase misteriosament adornada que “és probable que sigui necessari un enduriment moderat (!), Potser (!)”, No va impressionar els inversors. Sobretot, ja que Broadbent va dir que la inflació al país augmentarà un 4% el 4T 2021 i el 1T 2022.

Per tant, segons el 75% dels experts, qualsevol senyal sobre una possible transició de QE a una política més ajustada serà suficient per aixecar la GBP / USD parell a 1.4000. El 60% dels oscil·ladors estan d’acord amb aquesta posició, però només el 40% dels indicadors de tendència a D1. Hi ha una discordia encara més gran en les lectures dels indicadors de H4. L’anàlisi gràfica d’aquest període de temps primer dibuixa una caiguda del parell fins a l’horitzó 1,3800 i, després, un retorn a les màximes de finals de juliol a la zona 1,3980. És clar que els nivells de suport / resistència al llarg del camí seran els límits del canal 1.3870-1.3935.

Pel que fa als esdeveniments de la setmana que ve, podem destacar la publicació de dades preliminars sobre el PIB del Regne Unit per al TQ2 2021 el dijous 12 d’agost. Es preveu que aquesta xifra mostri un augment molt significatiu, des de l’1,6% fins al 4,8% més. I si es compleix la previsió, donarà un fort suport a la lliura, convertint-se així en un senyal del possible inici de les retallades del programa QE.

USD / JPY: nord seguint els rendiments del tresor

● A partir del dimecres 04 d’agost, el ien va rendir una frontera de defensa rere l’altra, perdent 150 punts. El USD / JPY la parella va saltar de 108,71 a 110,21 en només tres dies. I, per descomptat, tot torna a culpar al mateix mercat laboral nord-americà en creixement, tirant del rendiment de les hisendes nord-americanes. Com s’ha esmentat anteriorment, aquest indicador es va aproximar a l’1,30%, que va afectar durament la moneda japonesa.

● La majoria dels experts (55%) esperen que la parella torni a donar suport a les 109.00. No obstant això, segons el 45% dels analistes, la parella encara no ha esgotat el seu potencial alcista, sobretot si la rendibilitat dels Tresors dels Estats Units a deu anys continua augmentant. Aquesta previsió està recolzada activament pel 100% dels indicadors de tendència en ambdós períodes de temps, el 65% dels oscil·ladors a H4 i el 50% a D1. L’anàlisi gràfica de D1 prediu que la parella finalment podrà assolir l’anhelat nivell 112,00. Les resistències en el camí cap a aquest objectiu són 110,65, 111,10 i 111,65.

CRIPTOCURRÈNCIES: es cancel·la Crypto Winter?

● El mercat de divises digitals és optimista. Els inversors esperen que la congelació de la criptografia hagi passat i, en lloc d’un hivern cripto, hagi arribat immediatament una primavera criptogràfica. De fet, durant les dues darreres setmanes, moltes “fulles verdes” han aparegut a l ‘”arbre” de les cotitzacions de bitcoins, de les quals n’hi ha molt més que les de color groc-vermell avorrit de la tardor.

Rebotant el mínim de 29.300 dòlars el 20 de juliol, el BTC / USD el parell va afegir aproximadament un 40% i cotitza a la zona de 41.000-42.500 dòlars en el moment d’escriure la previsió. La capitalització total del mercat de criptografia va créixer el mateix 40% durant aquest període: d’1,19 bilions de dòlars a 1,67 bilions de dòlars. Pel que fa a l’índex Crypto Fear & Greed Index, finalment s’ha passat de la zona Extreme Fear al centre de l’escala, passant de 10 punts a 52.

● A més de les cotitzacions, les declaracions dels principals influents i les estadístiques macro donen suport a l’optimisme del mercat. Recordem que van ser aquests factors els que van servir com a principals motors de la concentració de bitcoins la tardor passada.

Per exemple, el cap de MicroStrategy, Michael Saylor, va dir en una entrevista amb Bloomberg TV que Bitcoin té “el major potencial de creixement i el risc més baix” i, per tant, podria convertir-se en “la propietat del futur”, que tindrà tothom, des de petits inversors fins a grans empreses tecnològiques i governs. Veiem un futur en què l’or digital es convertirà en la base de la innovació tecnològica a Apple, Amazon i Facebook i tindrà lloc en els balanços de corporacions, ciutats, estats i països “, va explicar el multimilionari.

Els analistes d’una de les institucions financeres més grans dels Estats Units, Bank of America, van confirmar indirectament Saylor. Creuen que el reconeixement del bitcoin com a mitjà de pagament oficial a El Salvador pot donar a aquest país una sèrie d’avantatges seriosos. Això podria reduir el cost de les remeses des de l’estranger, que representen gairebé una quarta part del PIB d’El Salvador, i afectar positivament els ingressos dels ciutadans del país. Els analistes han anomenat la democratització dels serveis financers un altre avantatge de la introducció del bitcoin, ja que aproximadament el 70% de la població adulta del país no té comptes bancaris. El Salvador també pot atraure fluxos directes d’inversió estrangera, convertint-se en un important centre miner de criptomonedes.

● State Street, el segon banc més antic dels Estats Units amb una cartera d’inversions de 3,1 bilions de dòlars, té previst començar a proporcionar serveis relacionats amb criptomonedes. Es tracta d’ajudar les fundacions privades a realitzar transaccions amb actius digitals i proporcionar-los informació sobre els nivells de preus òptims per entrar al mercat de criptografia.

Però, per descomptat, les coses no es limiten només a State Street. Michael Miebach, CEO del gegant de pagaments Mastercard, va dir que les criptomonedes han d’entrar al sector bancari a gran escala. A més, la seva empresa farà tot el possible per convertir-se en una part integral de l’espai criptogràfic. “Mastercard està preparada per ser assistent de les autoritats en aquesta tasca. Estem preparats per a experiments i proves de monedes digitals, de manera que al final els bancs comencin a treballar amb ells”, va dir Miebach. I va afegir que Mastercard permetrà a 1.000 milions dels seus usuaris pagar amb actius digitals a més de 30 països de tot el món el 2021.

Recordem que un altre gegant del pagament, Visa, ja treballa en la integració de les stablecoins a l’economia mundial.

● Pel que fa a les estadístiques, segons el recurs d’investigació Glassnode, a finals de juliol es va produir un fort salt en el nombre total d’adreces bitcoin actives. L’increment de l’indicador va ser del 30% en només una setmana. I els moneders de les “balenes” van acumular 9,23 milions de BTC per primera vegada a la història.

Un indicador com la proporció de contractes de compra i venda al mercat de derivats bitcoin preveu una nova pujada dels preus. Els valors baixos d’aquest indicador indiquen que els inversors donen suport a l’augment dels preus. I va caure fins al mínim de vuit mesos l’1 d’agost, és a dir, està per sota del valor d’abril: el mateix després del qual BTC va superar els 60.000 dòlars.

L’índex de versemblança mostra que hi ha un 30% de possibilitats que BTC arribi als 46.000 dòlars en un futur proper. A més, segons l’indicador, la probabilitat global que Bitcoin valgui entre 50.000 i 55.000 dòlars és del 28,3%.

L’ànim dels analistes és encara més eufòric. El 60% voten per un creixement superior als 46.000 dòlars. Per contra, el 20% espera una caiguda a la zona de 30.000 dòlars i el 20% restant vota per una tendència lateral a la franja de 35.000-42.000 dòlars.

Grup analític NordFX

https://nordfx.com/

Avís: aquests materials no són recomanacions ni directrius d’inversió per treballar als mercats financers i només estan destinats a finalitats informatives. El comerç als mercats financers és arriscat i pot provocar una pèrdua completa dels fons dipositats.

#eurusd #gbpusd #usdjpy #Forex #forex_forecast #signals_forex #cryptocurrency #bitcoin #nordfx

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission.

Source link

Leave a Reply