Wed. Oct 27th, 2021

[Editor’s Note: Are you looking for a new side gig? Enrollment is currently open through 8/30/21 for the Expert Witness Startup School. This course teaches how to launch your own expert witness business in just 8 weeks. With physicians charging a typical range of $500-$900 per hour for expert work, and a typical retainer of $2,500-$3,500, this course could pay for itself with one case. By way of disclosure, we have an affiliate relationship with the course creator, meaning if you purchase the course, we get paid too. Don’t worry, it doesn’t cost you any more to go through our links. Click here to learn more and to enroll in the Expert Witness Startup School TODAY!]

Per DagnyMD, OB / Gyn, col·laborador convidat


Cada vegada hi ha més metges que busquen concerts secundaris fora de la seva feina de metge principal, ja sigui per obtenir beneficis, plaer o tots dos. Normalment es tracta d’empreses autònomes o com a contractista independent 1099. A més dels ingressos addicionals, ofereixen una fantàstica oportunitat per utilitzar un pla de participació en beneficis 401 (k) (SE401 (k)) en solitari o autònom que us permet aportar estalvis de jubilació diferits d’impostos a un compte qualificat.

Moviment intel·ligent, oi? Sí, és una bona manera d’augmentar les vostres contribucions de jubilació diferides d’impostos i, per tant, acumular riquesa. L’inconvenient és que, a diferència d’un pla d’empresaris que ha format administradors capacitats per vetllar-lo i garantir el compliment de les normes, sou responsable de tot això. Porteu els barrets de l’empresari, de l’empleat i de l’administrador del pla. La majoria dels metges tenen poca o cap experiència amb les normes ERISA o IRS per als plans de jubilació. Afortunadament, aquí és on són útils els plans de plantilla aprovats per l’IRS de grans empreses com Fidelity o Vanguard. Només cal que empleneu l’acord de sol·licitud i d’adopció per obrir el compte, realitzeu les vostres contribucions anuals i presenteu cada any un 5500 o 5500EZ a l’IRS si els actius superen els 250.000 $. És bastant fàcil i indolor de fer.

Llevat que … passi alguna cosa en què involuntàriament no complíeu un requisit i ara el vostre pla està incomplert. Com que sou l’administrador del pla, aquesta responsabilitat és vostra. Fins i tot si heu rebut informació incorrecta d’assessors financers, comptables o representants d’atenció al client, en última instància, sou responsable que el vostre pla compleixi les normes. Però es poden produir errors. Què passa si descobriu que el vostre treballador autònom 401 (k) no compleix els requisits? Malauradament, ja no es considera un pla qualificat. Traducció: el pla ara és imposable més les sancions. YIKES! Puc dir-vos per experiència personal que, quan això passa, hi ha una pesada bola de nàusees que s’endureix a mesura que s’enfonsa la plena realització. És una reminiscència d’aquell moment de càmera lenta de la pel·lícula The Christmas Story on Ralphie ajuda el seu pare canvieu el pneumàtic i veieu com la paella de fruits secs vola cap a la foscor: “Oooohhh, Fuuudgge!” seguit d’un sentiment de fatalitat imminent en el silenci ensordidor.

Podeu rescatar un pla de jubilació autònom 401 (k) per incompliment?

Llavors, com està de condemnat el vostre pla autònom 401 (k)? Els impostos i les sancions sobre els vostres guanys realitzats i la vostra inversió són l’únic resultat possible? Depenent del que / com de la vostra situació, és possible que tingueu l’oportunitat de rescatar el vostre estatus qualificat SE401 (k) mitjançant un programa de correcció voluntària (VCP), que forma part del sistema de resolució de compliment de plans d’empleats (EPCRS) de l’IRS.

Un programa de correcció voluntària (VCP) és un programa de l’IRS per a la divulgació pròpia d’errors dels plans de jubilació. L’IRS s’adona que es produeixen errors i que la gent pot tenir la temptació d’amagar-los a causa de conseqüències i sancions. El VCP està allà per fomentar la divulgació i la correcció, en lloc d’encobrir-se i jugar les probabilitats que l’IRS no auditi el vostre pla. Penseu en això com una sol·licitud d’amnistia, però sense un resultat garantit. Si això us preocupa, també hi ha una opció d’enviament anònima. L’IRS cobra una taxa per la presentació d’un VCP, cosa que els beneficia generant ingressos de plans que no compleixen els requisits que, d’una altra manera, probablement mai es descobririen mitjançant la selecció d’auditories aleatòries. Un guanyar-guanyar: restableix l’estat de qualificació del pla, que cobra una comissió.

Un VCP és un dels tres mètodes que ofereix EPCRS per corregir el vostre pla i protegir el vostre estat qualificat. Els altres són el Programa d’autocorrecció (SCP) i el Programa d’acord de tancament d’auditoria (Audit CAP). L’autocorrecció correspon a infraccions lleus que corregiu, després documenteu-ne la correcció i arxiveu-la amb els altres documents del pla. No cal que informeu l’IRS en aquest escenari. Per a fallades de documents del pla i errors més importants, utilitzeu el VCP per rebre una declaració de compliment de l’IRS. Si es corregeixen els errors durant una auditoria, negocieu una taxa de sanció com a component del vostre CAP d’Auditoria.

Potser us estigueu pensant: “Això no em passaria a mi”. Com molts metges, ets intel·ligent. És possible que seguiu les regles del tipus A i també que tingueu assessors i comptables que us ajudin. Aquest era el camp on estava en aquell moment i, sens dubte, mai no vaig pensar que em trobaria en una situació de violació de l’IRS. Permeteu-me compartir amb vosaltres com alguns contratemps aparentment trivials van provocar que el meu treballador autònom 401 (k) estigués en risc.

Com es va complir el meu pla

Després de la residència, vaig treballar a la consulta privada d’OB / Gyn. Diversos dels meus col·legues anaven a la llum de l’hospital per donar suport a la clínica CNM d’atenció a la maternitat indigent, i també ho vaig decidir. Sota la guia del meu comptador i planificador financer, vaig sol·licitar un número d’identificació de l’empresari (EIN) i vaig obrir un treballador autònom 401 (k) en una institució financera important, aportant les màximes contribucions definides i compartint els beneficis. El sou no era massa gran, però vaig començar a la meva carrera professional, de manera que qualsevol contribució hauria de créixer anys. Al cap de dos anys, la clínica va tancar i no tenia aquesta font d’ingressos. El meu assessor i comptable em van dir que no necessitava fer res amb el SE401 (k): “només deixeu-lo créixer fins a la jubilació”.

Set anys després, en el transcurs del trasllat, vaig actualitzar la meva adreça amb la meva institució financera. He utilitzat el convenient botó “actualitza tots els comptes” i no m’ho he pensat ni de cap. No va ser fins molts mesos després que vaig rebre una carta on es deia que el meu compte SE401 (k) es congelaria per motius de seguretat, ja que s’havia retornat una carta a la institució financera per no lliurar-la. Amb una trucada al servei d’atenció al client, vaig saber que (error núm. 1) l ‘”actualització de tots els comptes” només s’aplicava als meus comptes amb el meu SSN i ​​no al meu 401 (k) que tenia el meu EIN. També em van informar que l’actualització d’aquest compte només es podria fer amb un formulari en paper, no en línia. Em van dirigir al formulari correcte per enviar-lo per correu i vaig preguntar si hi havia alguna cosa més que necessitava fer per a aquest compte. L’agent em va dir: “No, esteu a punt, tot va bé amb el vostre compte”. De tornada a la meva alegre via, vaig anar. Va ser només un canvi de direcció perdut. I cada any, tant el meu planificador financer com el meu comptable revisaven tots els meus comptes. Tot està bé, oi? Mal.

Avanceu diversos anys fins al 2020. El meu actual empresari 401 (k) va afegir una opció Roth 401 (k), que també té una funció de conversió Roth al pla. Així que vaig decidir canviar el meu SE401 (k) al meu pla d’ocupació i Roth el va convertir. Vaig trucar a la meva institució financera per obtenir informació i, durant aquest procés, l’assessor de serveis de plans autònoms va dir: “Veig que mai no heu actualitzat el vostre pla”. (Error núm. 2: els documents del pla SE401 (k) s’han d’actualitzar cada 6 anys.) “No sé de què parleu”, dic. M’explica que em van enviar per correu el formulari per a l’actualització del 2016 però que no m’ho van tornar a rebre. Probablement ja hàgiu connectat els punts d’aquesta història … que va faltar al correu fa anys a causa del canvi de direcció EIN. Sí, aquest era l’avís d’actualització obligatori del meu pla. “Què vol dir això? Puc actualitzar-lo ara? ” Pregunto. Em diu: “No, el vostre compte ja no és un compte qualificat. I, a més, l’IRS considera que els comptes SE401 (k) s’han acabat amb els plans després d’aturar les contribucions. Hauríeu d’haver tancat el compte quan vau deixar de treballar per compte propi fa anys ”. Arribats a aquest punt, tot l’agent que diria en resposta a les meves moltes preguntes era: “Necessiteu parlar amb el vostre comptable o l’IRS sobre les implicacions fiscals i els passos següents”.

errada

Les meves petites contribucions de fa anys són ara una suma molt maca. Aquí és on “Oooohhh, Fuuudgge!” va passar un moment de nàusees aclaparadores. La por barrejada amb la indignació i la traïció: al cap i a la fi, vaig tenir professionals que m’ajudaven durant el temps que van passar aquests errors. I pel que fa a la institució financera, per què només hi havia un avís sobre alguna cosa tan important? Per què van dir que tot estava bé amb el compte quan no ho era, o van enviar una notificació a la nova adreça després de retornar-los el correu o van enviar-me una notificació el 2016 per notificar-me immediatament de la pèrdua de l’estatus qualificat del pla? Qui tenia raó sobre si el 401 (k) pot romandre obert o s’ha de tancar: la institució financera o el meu assessor financer i comptable? I pel que fa a mi, per què-oh-per què no havia llegit més sobre els plans SE401 (k) des que en tinc un? Però aquí em trobava en aquesta situació i necessitava esbrinar què fer.

Ja havia “acomiadat el meu planificador financer”, de manera que no era un recurs disponible. El comptable que havia estat involucrat s’havia traslladat a negocis i feia diversos anys que no treballava amb mi, però vaig contactar amb ella amb la situació: no em va tornar el correu electrònic ni la trucada. El meu comptable actual va dir que estava fora del seu abast. Vaig trucar a diversos comptables i, fins i tot, a persones d’altres estats que havien escrit articles en línia sobre VCP, però cap no va poder ajudar-me amb la presentació de VCP. A hores d’ara, havia passat infinitat d’hores investigant i he determinat que les meves opcions principals serien:

  1. Presenteu jo mateix un VCP i espero el millor o el millor
  2. Tanqueu el SE401 (k) i introduïu-lo al meu empresari 401 (k), envieu un 5500 definitiu i accepteu les probabilitats molt baixes que em facin auditar.

El meu Quanry ètic

Aquí és on intervé el dilema ètic. L’opció núm. 1 seria el correcte i, si tenia èxit, podria estar tranquil que no tenia res a témer d’una futura auditoria. Però, malgrat tots els meus esforços, no havia trobat un recurs per ajudar-me en els detalls del VCP i, de manera típica de l’IRS, parts dels formularis i instruccions del VCP eren intimidants i poc clars per a mi. Em preocupava que el meu desconeixement empitjorés accidentalment la situació i acabés en un embolic burocràtic amb l’IRS. A més, és una pandèmia, per tant, qui sabia quant de temps es podria allargar una presentació de VCP?

L’opció 2 seria el que cal fer d’acord amb les regles. No obstant això, el meu error va ser innocent, sense intenció d’enganyar o cometre fraus, ni cap dany causat. És important destacar que el resultat dels meus diners a l’opció núm. 2 seria el mateix que un VCP reeixit a l’opció núm. 1, de manera que la situació es corregeix adequadament en ambdós escenaris. Les probabilitats d’una auditoria són extremadament baixes, però hi hauria conseqüències reals si es descobrís algun dia.

Potser sabeu què hauríeu fet en aquest escenari. Però va ser una decisió difícil per a mi amb algunes nits sense dormir. La meva parella va pensar que només hauria de moure els diners i seguir endavant. El meu comptable em va dir: “És tan improbable una auditoria, sobretot en aquests temps”, que indirectament em va dir el que pensava. Fins i tot la meva mare que “es queda atrapada no és el que determina el bé o el mal”, la mare va pensar que només hauria de moure els diners.

Netejar amb l’IRS: utilitzar el programa de correcció voluntària

Vaig canviar d’opinió diverses vegades. En última instància, vaig decidir mantenir intacta la meva integritat i arribar a l’IRS. Per a això és el VCP, al cap i a la fi. Una cosa és trencar les regles sense voler-ho com jo; és un altre quan sabeu que alguna cosa és incorrecta, però feu-ho igualment. I el que és més important, realment no volia que el meu compte empresarial 401 (k) fos contaminat per sempre per diners no qualificats barrejats.

Després de mesos de falsos inicis amb diversos comptables i un administrador extern que sabia menys del VCP que jo, finalment vaig trobar un comptable en una gran empresa que coneixia el recurs que necessitava: un advocat ERISA que arxiva rutinàriament els VCP. L’advocat va presentar el meu VCP, i ara esperem la resposta de l’IRS a l’endarreriment de la pandèmia.

Cometre un error amb el meu SE401 (k) i enviar un pla de correcció a l’IRS ha estat una experiència educativa i un recordatori dolorós per assumir la responsabilitat personal de les normes i requisits dels meus comptes de jubilació. Cometre errors financers és molt humiliant. Si us trobeu en una situació similar amb un error al vostre SE401 (k) o en altres comptes de jubilació, heu de saber que no sou ni el primer ni l’últim a fer-ho, i que podeu prendre mesures per corregir-lo i protegir el vostre impost -estatus qualificat diferit.

Heu presentat un VCP per intentar divulgar per si mateix un error amb el vostre pla de jubilació per compte propi? Com es va resoldre? Va ser el correcte? Comenta a continuació!

Els nostres proveïdors de serveis recomanats per WCI us poden ajudar a configurar plans de jubilació, com ara petites empreses 401 (k), IRA SIMPLE, beneficis definits / Plans de saldo en efectiu, autodirigits (en solitari) individuals 401 (k), IRA autodirigits, i HSA. Visita avui amb un professional.Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission.

Source link

Leave a Reply