Tue. Oct 26th, 2021

Divulgació publicitària Aquest article / publicació conté referències a productes o serveis d’un o més dels nostres anunciants o socis. És possible que rebem una compensació quan feu clic als enllaços a aquests productes o serveis
Ponce Bank
Si us canseu de guanyar gairebé cap interès pels vostres estalvis, i qui no? – llavors voldreu consultar el fitxer Compte de dipòsit del mercat monetari Ponce Bank. Actualment paga interessos a una taxa 8,5 vegades superior a la mitjana nacional dels comptes del mercat monetari.

No hi ha límit en el nombre de retirades que podeu fer. Per tant, és el lloc perfecte per aparcar els vostres diners per a necessitats a curt o llarg termini, sobretot com a fons d’emergència. No importa amb qui vulgueu fer banca ara, podeu aprofitar aquesta oportunitat per obtenir interessos més elevats sobre els vostres estalvis. Conserveu el vostre compte corrent al vostre banc o cooperativa de crèdit actual, però traslladeu els vostres estalvis a Ponce Bank, on els vostres diners podran guanyar més.

Comissions i taxes: 10

Atenció al client – 5

Facilitat d’ús: 9

Accés – 8

Opcions d’estalvi: 8

Tarifes: 9

8

Si voleu guanyar més interès en els vostres estalvis, Ponce Bank és definitivament una bona opció. Podeu mantenir el vostre compte bancari habitual allà on sigui i traslladar els vostres estalvis a un compte de dipòsit del mercat monetari de Ponce Bank o a un CD d’alt rendiment.

Comenceu a guanyar interès pels vostres estalvis amb Ponce Bank

Què és Ponce Bank?

Ponce Bank va començar el 1960 al Bronx, Nova York. Va ser una resposta a una disminució del nombre de bancs en una zona àmpliament vista en aquell moment com una comunitat en declivi. Els fundadors van veure alguna cosa diferent a la zona. Van veure barris orgullosos ancorats per una forta ètica de treball dels immigrants i un esperit emprenedor.

Des de llavors, el banc Ponce s’ha expandit per tota la ciutat de Nova York i fins a Nova Jersey.

El compte de dipòsit del mercat monetari Ponce Bank només està disponible a través de SaveBetter. Aquesta xarxa bancària ofereix tipus d’interès elevats en diversos comptes de dipòsit. Per optar a un compte de dipòsit del mercat monetari de Ponce Bank, primer heu d’obrir un compte a SaveBetter, que cobrirem més endavant en aquesta revisió.

Què ofereix Ponce Bank?

Actualment hi ha disponibles dos productes d’estalvi: Compte de dipòsit del mercat monetari Ponce Bank i Certificats de dipòsit (CD) d’alt rendiment de Ponce Bank.

Tingueu en compte que els comptes i taxes de dipòsit que es detallen a continuació només estan disponibles a través de SaveBetter. Les tarifes que s’ofereixen als comptes de dipòsit oberts directament a través de Ponce Bank són considerablement més baixes.

1. Compte de dipòsit del mercat monetari Ponce Bank (MMDA)

Actualment, el compte de dipòsit del mercat monetari Ponce Bank paga un 0,51% APY, que és 8,5 vegades superior a la taxa d’interès mitjana nacional que paguen els comptes del mercat monetari.

Podeu obrir un compte amb només 1 dòlar i no hi ha comissions associades al compte.

Un dels majors avantatges del compte de dipòsit del mercat monetari Ponce Bank és que no té el límit típic de sis retirades associats als comptes de dipòsit.

2. CD Ponce Bank d’alt rendiment

Actualment, Ponce Bank ofereix CD amb els següents termes i tipus d’interès:

 • CD d’alt rendiment de 5 mesos: 0,25% APY
 • CD d’alt rendiment de 13 mesos: APY del 0,55%
 • CD d’alt rendiment de 48 mesos: 0,50% APY

Podeu obrir un banc Ponce CD d’alt rendiment amb només 1 dòlar, que és una oferta increïble.

No hi ha cap previsió per a la renovació automàtica d’un CD al final del termini. Això s’ha de fer manualment; en cas contrari, els fons es transferiran al vostre compte bancari enllaçat en caducar.

Característiques principals de Ponce Bank

Titulars de comptes elegibles Només comptes individuals; els comptes conjunts no estan disponibles.
Dipòsit inicial mínim 1 dòlar pel compte de dipòsit del mercat monetari Ponce Bank; 1 dòlar per als CD d’alt rendiment de Ponce Bank.
Freqüència de compostos d’interessos Diàriament i es publica al vostre compte mensualment.
Política de dipòsits El dipòsit realitzat abans de les 16:30, hora de l’est, es completarà el dia hàbil següent. Els dipòsits completats després de les 16:30 es completaran el segon dia hàbil.
Política de retirada Una retirada sol·licitada abans de les 13:30 es completarà el dia hàbil següent. Les retirades sol·licitades després de les 13:30 es completaran el segon dia hàbil.
Informes fiscals Si obtingueu interessos de 10 o més dòlars durant l’any natural, rebreu una declaració fiscal de final d’any.

Com funciona Ponce Bank?

No cal que obriu un compte directament a Ponce Bank per aprofitar les altes tarifes que ofereix el compte de dipòsit del mercat monetari Ponce Bank ni els CD d’alt rendiment. En lloc d’això, primer obriu un compte amb SaveBetter. Això us permetrà accedir als comptes de dipòsit amb interessos elevats de Ponce Bank, així com als d’altres bancs participants.

Es tracta només de comptes de dipòsit amb interessos elevats. Comptes corrents i altres serveis bancaris (com ara banca empresarial, targetes de crèdit i préstecs) no s’ofereixen com a part del programa. Heu de mantenir una relació amb el vostre banc actual per a aquests serveis i utilitzar els comptes de dipòsit del banc Ponce estrictament per obtenir interessos elevats sobre els vostres estalvis.

Per a qui va dirigit Ponce Bank?

El compte de dipòsits del mercat monetari Ponce Bank i els CD d’alt rendiment opcions excel·lents per a qualsevol persona que estigui cansada d’obtenir el típic 0,05% o 0,20% que paga la majoria de bancs en comptes d’estalvi, comptes de mercat monetari i CD. Fins i tot si voleu mantenir el vostre compte bancari habitual amb finalitats de verificació, podeu obrir un compte de dipòsit de Ponce Bank a través de SaveBetter per rebre interessos elevats sobre els vostres estalvis.

Els comptes de dipòsit que ofereix Ponce Bank estan oberts a tothom, ja que el dipòsit inicial mínim és de només 1 dòlar. Això el converteix en un compte adequat per a algú que pot començar a estalviar i que vulgui crear-ne uns quants dòlars alhora, o fins i tot per a algú amb 100.000 dòlars que vulgui guanyar més interès pels seus estalvis.

Creiem que el compte de dipòsit del mercat monetari Ponce Bank és especialment valuós per a estacionar el fons d’emergència. Els fons d’emergència s’han de tenir en un compte totalment segur, com un compte de mercat monetari bancari.

La taxa mitjana que paguen els comptes del mercat monetari bancari a nivell nacional només és del 0,06%. Però podeu guanyar molt més amb el vostre fons d’emergència amb un compte de dipòsit del mercat monetari Ponce Bank. Al cap i a la fi, heu de tenir el fons d’emergència en algun lloc, de manera que també podeu fer-ho allà on guanyi un gran interès.

Com que no hi ha límits de retirada al compte de dipòsit del mercat monetari Ponce Bank, el compte també és adequat si voleu obtenir interessos elevats per l’estalvi al qual espereu accedir en les properes setmanes o mesos.

Comissions i límits bancaris de Ponce

Els comptes de dipòsit del mercat monetari de Ponce Bank o els CD d’alt rendiment es poden obrir amb només 1 dòlar i no tenen comissions associades al compte.

Els CD d’alt rendiment de Ponce Bank tampoc no tenen comissions, però les sancions per retirada anticipada són les següents:

 • CD amb venciments inferiors a 12 mesos: Interès simple de 90 dies sobre el principal al tipus vigent per al CD.
 • Venciments entre 12 mesos i cinc anys: Interès simple de 270 dies sobre el principal al tipus vigent per al CD.
 • Un venciment superior a cinc anys: Interès simple de 365 dies pel principal al tipus vigent per al CD.

No obstant això, les retirades realitzades dins dels set dies següents a l’obertura del CD no estan subjectes a sancions per retirades anticipades.

Com puc obrir un compte?

Per obrir un compte o CD de dipòsit del mercat monetari Ponce Bank, heu d’obrir un compte SaveBetter.

 1. Comenceu escollint el producte que vulgueu, com ara el compte de dipòsit del mercat monetari Ponce Bank o un CD específic. A continuació, creeu un nom d’usuari i una contrasenya per al vostre compte.
 2. I, finalment, completeu una sol·licitud en línia, que inclourà la verificació de la vostra identitat.
 3. Un cop acceptada la sol·licitud i verificada la vostra identitat, enllaceu un compte bancari extern per finançar el producte d’estalvi de Ponce Bank.

Un dels avantatges d’obrir un compte SaveBetter és que teniu accés als bancs i als productes d’estalvi disponibles a tota la xarxa de l’empresa. Això us permet triar els productes d’estalvi que ofereix Ponce Bank, així com altres ofertes bancàries disponibles.

Com està el servei d’atenció al client?

El servei d’atenció al client està disponible a través de SaveBetter per telèfon o per correu electrònic, De dilluns a divendres, de 9:00 a 16:00, Hora de l’Est. El xat en directe també està disponible i el lloc també té una secció de preguntes freqüents molt generosa que tracta les preguntes més freqüents que pugueu tenir.

El banc Ponce és segur?

Els fons en dipòsit a Ponce Bank estan totalment protegits per una assegurança FDIC per un import màxim de 250.000 dòlars per dipositant. El banc també ha implementat mesures tècniques i organitzatives per protegir la vostra informació contra amenaces, pèrdues, destrucció i abusos.

La vostra informació està protegida contra l’accés no autoritzat de tercers durant la transmissió. Això es fa mitjançant xifratge SSL per a serveis en línia. A més, la plataforma es controla contínuament per detectar i alertar sobre esdeveniments de seguretat. I se sotmeten a rigoroses avaluacions i proves de seguretat des de la planificació de l’arquitectura fins a les fases de producció.

Pros i contres del banc Ponce

Pros

 • Fàcil de començar – Podeu obrir un compte de dipòsit del mercat monetari Ponce Bank o un CD d’alt rendiment amb només 1 dòlar.
 • Tipus d’interès elevats – Guanyeu interessos del compte de dipòsit del mercat monetari 8,5 vegades superior a la mitjana nacional que paguen els bancs pels comptes del mercat monetari.
 • Sense comissions– No hi ha comissions associades al compte de dipòsit del mercat monetari.
 • Pot accedir a altres productes de SaveBetter – Com que obriu el vostre compte amb SaveBetter, també teniu accés a productes d’estalvi d’altres bancs de la xarxa SaveBetter.

Contres

 • Sense comptes conjunts: Els productes d’estalvi només estan disponibles per a particulars. Els comptes conjunts no són compatibles amb la plataforma SaveBetter.

Les millors alternatives a Ponce Bank

Afortunadament, Ponce Bank no és l’únic banc que paga interessos elevats pels dipòsits, tot i que és un dels millors de la classe. Però si ho preferiu, hi ha altres bancs que paguen interessos elevats i ofereixen altres serveis que us poden semblar atractius.

Discover Bank, més conegut per tenir algunes de les millors targetes de crèdit de la indústria, també ofereix estalvis d’alt rendiment. Actualment, el seu compte d’estalvi en línia paga un 0,40% d’APY sense requisits mínims de dipòsit ni comissions mensuals. De fet, ni tan sols cobra comissions de fons insuficients. CIT Bank ofereix un compte de Savings Builder. Actualment paga un 0,40% APY. Requereix un dipòsit mínim de 100 $ per obrir, així com dipòsits mensuals recurrents de 100 $ o més. Hi ha un límit de sis retirades mensuals del compte, però no hi ha comissions mensuals de servei. Com a banc en línia, podeu obrir i finançar un compte en línia des de la comoditat de casa o de la feina. Si busqueu una opció més versàtil, tingueu en compte Campaneta. Actualment paga un 0,50% APY pel seu compte d’estalvi d’alt rendiment. No hi ha càrrecs ocults. Podeu accedir als vostres fons des d’un dels més de 38.000 caixers automàtics de la xarxa sense recàrrec. També ofereix un compte de despeses i podeu acumular la vostra puntuació de crèdit amb el seu creador de crèdit. Divulgació de campanades – Chime és una empresa de tecnologia financera, no un banc. Serveis bancaris prestats per, i targeta de dèbit emesa per The Bancorp Bank o Stride Bank, NA; Membres FDIC.

Conclusió: val la pena Ponce Bank?

Si voleu guanyar més interès pels vostres estalvis, definitivament Ponce Bank val la pena. Fins i tot si us agrada el vostre banc actual, perdreu diners si els vostres estalvis es mantenen en un compte que només paga el 0,06%. Podeu mantenir el vostre compte bancari habitual allà on sigui i traslladar els vostres estalvis a un compte de dipòsit del mercat monetari de Ponce Bank o a un CD d’alt rendiment.

I ja que els vostres comptes de dipòsit formaran part de SaveBetter, també teniu accés a taxes elevades de productes d’estalvi que ofereixen altres bancs. Això us permet aprofitar rendiments elevats sense necessitat de comprar bancs i obrir comptes nous.

Els rendiments elevats amb una elevada liquiditat són una combinació difícil de superar. Ho podeu obtenir amb el compte de dipòsit del mercat monetari Ponce Bank a través de SaveBetter.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission.

Source link

Leave a Reply