Tue. Dec 7th, 2021

Divulgació publicitària Aquest article / publicació conté referències a productes o serveis d’un o més dels nostres anunciants o socis. És possible que rebem una compensació quan feu clic als enllaços a aquests productes o serveis

Per tant, esteu pensant en vendre. Cerqueu la vostra adreça a Zillow i un “Zestimate” mostra que la vostra llar val 300.000 dòlars. Deduïu el saldo del vostre préstec hipotecari de 220.000 dòlars i penseu:Vaja, me’n vaig amb 80.000 dòlars!” No molt ràpid. Els costos de venda suposen un tros d’aquesta quantitat. (I els algoritmes de Zillow no sempre són correctes, però aquest és un tema diferent.) En aquest article, respondrem quant costa vendre una casa i quines són les taxes ocultes que potser us heu perdut.

Tarifes per vendre una casa

Comissions immobiliàries

Per als propietaris, els costos de venda solen ser del 8-10% del preu del llistat. Aquests costos inclouen generalment els honoraris que es divideixen en quatre categories.

1. Comissions d’intermediació immobiliària (comissions)

Això cobreix el cost tant de l’agent de la llista com de l’agent del comprador. La majoria de corredories de béns arrels cobren una comissió d’administració d’entre 400 i 500 dòlars més una comissió total al voltant del 6%. La meitat de la comissió es destina a la corredoria que representa el venedor i la meitat a la corredoria que representa el comprador.

2. Despeses d’advocat

Els venedors paguen aquestes comissions a l’empresa titular. A continuació, la societat titular paga l’advocat i tramita la transacció. Els advocats solen cobrar entre 250 i 500 euros. Altres despeses de tancament varien en funció del preu de venda de l’habitatge i dels càrrecs específics de l’empresa titular. Compteu amb pagar al voltant de 2 dòlars per cada 1.000 dòlars de preu de venda d’aquests altres costos.

3. Impostos de transferència de propietat pagats a l’estat, el comtat i la ciutat (si escau)

Els impostos de transferència són com un impost sobre les vendes i varien segons la ubicació. A Maryland, on visc, l’impost sobre les transferències totalitza el 2% del preu de venda i, en general, es divideix entre comprador i venedor. El venedor paga l’1% (la meitat va al comtat i la meitat va al govern estatal). Per tant, per a una casa de 300.000 dòlars, la part del venedor de l’impost de transferència serà de 3.000 dòlars.

4. Tarifa d’enregistrament judicial

El venedor paga aquesta tarifa per canviar el nom de l’escriptura de propietat del seu nom al nom del comprador. La taxa de gravació del comtat és una tarifa nominal única. Varia segons la localitat, des de tan sols 60 $ fins a 350 $.

Per què els venedors paguen la majoria dels costos

Potser no ho recordeu, però quan vau comprar la vostra casa, probablement no pagareu cap comissió d’immobiliari. El venedor va pagar les taxes tant pel comprador com pels agents venedors. El pensament darrere d’aquesta norma acceptada és que tothom és comprador i venedor en algun moment. Així, finalment, tothom paga la seva part de les comissions.

I els compradors solen estar més estirats financerament que els venedors, ja que necessiten obtenir el pagament inicial i els honoraris dels prestadors. Si els compradors haguessin de pagar una comissió a més, és probable que les vendes d’habitatges s’estancessin i, en molts casos, la transacció no seria possible.

Lectures addicionals: Com reduir els costos de tancament en comprar una casa

Altres deduccions possibles del producte net del venedor

Despeses de tancamentSi teniu una hipoteca sobre l’habitatge, cal amortitzar el préstec en vendre. L’empresa propietària sol·licitarà una declaració de recompensa al titular de la seva hipoteca. A continuació, desvia aquests fons del producte del venedor al tancar-se.

  • Tingueu en compte que el saldo de la vostra hipoteca podria ser una mica superior al saldo restant de la vostra hipoteca a causa de interessos prorratejats i comissions de prestador. I, si s’escau, podríeu estar subjecte a una multa de prepagament per pagar el vostre préstec hipotecari abans d’acabar el termini.
  • Si teniu un préstec patrimonial o línia de crèdit, el prestador també exigeix ​​que es pagui íntegrament a la liquidació.
  • En funció de les condicions del contracte final de compra, els costos de tancament del venedor podrien incloure comissions addicionals negociades. I els costos es podrien afegir al costat de dèbit del venedor durant el procés des de l’oferta fins al tancament.Per exemple, el prestador del comprador podria requerir una inspecció de tèrmits. El comprador pagaria el cost de la inspecció, però si la inspecció mostra evidències de tèrmits actius, el venedor pagaria pel tractament de les plagues (ja que s’espera que els venedors lliurin una casa sense tèrmits). Dit d’una altra manera, és possible que hagueu de tossir el crèdit del comprador (o el pagament de factures) per reparar els problemes revelats durant el procés d’inspecció de la casa.
  • De vegades, els venedors ofereixen una garantia de llar als compradors. Això dóna als compradors la seguretat que no hauran de pagar la factura d’una reparació important d’aparells. (Ho explico a continuació.)

I no oblideu els impostos

L’oncle Sam vol la seva part. En alguns casos (si l’habitatge no era la vostra residència principal, per exemple), és possible que hagueu de pagar un impost sobre les plusvàlues del vostre producte net quan feu els vostres impostos. I és possible que estigueu subjecte a una retenció d’impostos estatal si sou resident d’un estat diferent del país on es troba l’habitatge.

Preparant la vostra llar per vendre

En general, com més llar de mudances estigui a punt, més desitjable serà. Les cases desitjables es venen més ràpidament i per més diners. “Mudació preparada” significa que:

  • Tot funciona (fontaneria, electrodomèstics, preses de corrent, etc.) i us heu encarregat de tot el manteniment diferit.
  • La casa s’ha netejat en profunditat (sòcols, llindes de finestres, electrodomèstics, etc.) i actualitzats (nova catifa si cal i s’han pintat marques i taques de rascades a la paret).
  • Heu eliminat els vostres objectes personals (fotos i qualsevol cosa que faci pensar que això és un comprador el vostre voleu que els compradors s’imaginin vivint allà, sense pensar inconscientment que us expulsen.
  • Heu desordenat i heu eliminat l’excés de mobiliari.
  • Heu afegit l’atracció fre: cobert, flors, rentat a pressió del pati, etc. Les primeres impressions són importants.

Podeu trobar més informació a la nostra guia: Com vendre la vostra propietat de lloguer

Per escenificar casa o no?

Escenifica la teva casaLa resposta depèn de la vostra situació personal i del vostre mercat local. Si veneu la casa on viviu, és probable que ho vulgueu eliminar mobles (ja que la majoria de nosaltres tenim massa coses) en lloc d’afegir articles de posada en escena. (“Posada en escena” es refereix a col·locar temporalment mobles i altres elements dins i fora de la casa per ressaltar les comoditats.)

Però si la casa està vacant, de vegades té sentit posar-la en escena de manera que els compradors poden visualitzar millor com poden utilitzar l’espai. Si decidiu escenificar, no us heu de tornar bojos omplint l’espai. La posada en escena mínima de les habitacions seleccionades sol ser suficient. Voleu posar tovalloles als banys, un sofà lleuger i una taula final amb un llum a la sala d’estar i flors i un toc de vi al taulell de la cuina.

De la posada en escena o no també depèn de factors del mercat local. Els compradors de la vostra localitat esperen veure una casa escènica? S’estan escenificant altres cases del mercat similars a les vostres?

En un dels barris més exclusius que hi ha a prop meu, la posada en escena és imprescindible perquè les cases són excepcionalment grans, tenen una aparença buida i són poc atractives, sense una posada en escena. En algunes altres àrees, aconsello als clients que no malgastin els seus diners en la posada en escena.

Heu de contractar un agent per vendre la vostra casa?

Com trobar un gran agentLes cases “en venda per propietari” (FSBO) van representar el 8% del total de vendes d’habitatges el 2020 segons les dades de la investigació compilades per l’Associació Nacional d’Agents de Béns Arrels (NAR). La majoria dels propietaris de FSBO volen estalviar els diners que es gastarien en comissions immobiliàries.

La contractació d’un agent és, sens dubte, opcional, però la realitat és que realment venen menys d’un 10% dels FSBO. La majoria dels FSBO es llisten eventualment amb un agent. Això passa sovint després que el venedor s’hagi frustrat i hagi perdut molt de temps intentant fer-ho ell mateix.

Per què val la pena un agent?

Un agent de béns arrels professional té les eines, l’experiència i l’experiència necessàries per vendre una casa en el menor temps possible per obtenir la quantitat de diners més alta. I la investigació ho demostra Els venedors de FSBO ho haurien fet molt millor econòmicament si haguessin llistat la casa amb un agent local en lloc d’intentar vendre-la ells mateixos. Segons NAR, la casa típica de la FSBO es va vendre el 2020 per 217.900 dòlars en comparació amb 295.000 dòlars per a la venda de cases assistides per agents.

Una comissió del 6% sembla un gran desemborsament financer, però és important adonar-se que hi ha costos difícils. Tots aquests diners no entren a la butxaca del vostre agent i les cases no només es venen.

Un agent expert crearà i implementarà una estratègia de màrqueting eficaç. Això inclou fotos professionals, portes obertes, vídeos, fulletons, retolació, correu directe i publicitat a Internet. Si veneu pel vostre compte, heu de convertir-vos ràpidament en un negociador expert, posar-vos al dia en les condicions del mercat local, fer una anàlisi comparativa del mercat per determinar els preus adequats i anunciar la vostra casa amb èxit.

Els agents poden fer-ho de manera rendible perquè han creat sistemes i xarxes. Saben com es juga el joc. I tenen una pista interna per aconseguir que la vostra casa es comercialitzi professionalment, negociant un bon preu de venda, facilitant totes les facetes del procés i treballant dur en nom vostre.

Però negocieu el preu

Les comissions d’intermediació són negociables. Tanmateix, no hauríeu d’esperar que ningú, en particular un professional amb llicència amb enormes responsabilitats fiduciàries, treballi substancialment per sota de la taxa actual del mercat.

Els agents són contractistes independents. Paguen totes les seves pròpies despeses. Aquests inclouen impostos sobre la renda, quotes de llicències, quotes de membres, formació continuada, manteniment de gasos i vehicles, publicitat i assegurances de responsabilitat civil. Els agents no cobren cap salari, no cobren vacances ni dies de malaltia i estan de guàrdia per als clients les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. I dedicaven la major part del temps al vespre i els caps de setmana.

Relacionat: Com invertir en béns immobles amb pocs diners

Heu d’oferir una garantia de casa?

Garantia de la llarDepèn. Una de les preocupacions dels compradors per primera vegada és el cost potencial del manteniment de la llar. Passar d’un apartament a tenir una casa se sent aclaparador i aterridor. En un apartament, truca a la direcció quan es trenca alguna cosa. Amb una llar, heu de mantenir-ho tot vosaltres mateixos, inclosos els principals sistemes, com ara unitats de climatització i neveres de gamma alta.

Oferir una garantia de la llar proporciona algun incentiu als possibles compradors per pocs diners. El vostre agent immobiliari pot recomanar a una empresa de bona reputació que proporcioni una política de garantia d’un any que costa uns 500 dòlars. Això inclou les reparacions de tots els sistemes i aparells importants. I no haureu de pagar la cobertura fins al tancament.

A més, la majoria de les empreses de garantia cobreixen qualsevol problema de reparació que aparegui durant el període de publicació si estableix la cobertura quan inicialment enumera la casa per vendre.

No obstant això, en algunes situacions, no cal una garantia de la llar. Si la casa ha estat ben cuidada i podeu proporcionar registres de reparacions, probablement no necessiteu proporcionar-ne cap. O si veneu una casa de luxe on tots els electrodomèstics són nous, és probable que la publicitat que inclogui una garantia de casa augmenti el vostre preu de venda o faci que la casa sigui més visible.

Resum

Els costos de venda varien segons la ubicació de la casa. Com a venedor, espereu pagar entre el 8% i el 10% del preu de venda. Els costos de venda (tancament) solen incloure comissions de corretatge tant per al comprador com per al venedor, els impostos sobre la transmissió de títols, les comissions de registre d’escriptures i els càrrecs de liquidació. També hauríeu de pressupostar alguns costos addicionals que puguin ser aplicables a la vostra situació. Aquests inclouen la contractació d’un netejador professional, la posada en escena, la garantia de la llar i l’impost sobre la renda.

Però no cal que escriviu un xec per a la majoria de costos de tancament abans de vendre realment. Els costos de tancament es dedueixen del producte obtingut per la venda d’habitatges a la taula de liquidació on lliureu les claus al nou propietari. Per descomptat, si teniu molt poc patrimoni net a la vostra llar, és possible que hàgiu d’aportar una mica d’efectiu al tancament per cobrir els costos de venda.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission.

Source link

Leave a Reply