Thu. Jan 27th, 2022

Ho hem sentit tots: la liquidació ha entrat en línia. Però, on és exactament? Hi ha bastants llocs de liquidació en línia per triar, però no tots els mercats funcionen igual o satisfaran les vostres necessitats empresarials. En aquesta publicació, desglossem uns quants llocs web diferents per ajudar-vos a trobar el millor lloc de liquidació per a les vostres necessitats d’inventari.

Llocs de liquidació en línia: una comparació

Solucions B-Stock

B-Stock està format per una xarxa de mercats de subhastes de liquidació en línia que B-Stock opera per a grans minoristes i fabricants com The Home Depot, Walmart, Target, Amazon, Nordstrom Rack, Whirlpool i molt més. Mitjançant els seus mercats, els minoristes subhasten quantitats massives de productes de totes les categories i condicions (nous / sense obrir per recuperar-los). Una diferència clau és que B-Stock mai no toca ni furtiva l’inventari; els compradors compren directament al minorista a través del propi mercat de liquidació del minorista. Això permet una relació directa, afavorint una millor experiència tant per als compradors com per als venedors. A més, com que els mercats es basen en subhastes, els compradors poden decidir què estan disposats a pagar i també saber què ofereixen els que els envolten. Tingueu en compte que per fer ofertes en qualsevol dels mercats operats en B-Stock els compradors han de tenir un certificat de revenda vàlid.

Aquests són els tres principals canals de compra de B-Stock:

  • Subhastes B-Stock – Cerqueu a tots els mercats de liquidació de B-Stock per categoria, regió, distribuïdor o fins i tot productes específics.
  • Subministrament de B-Stock – Els venedors de subministraments van des de les empreses Fortune 500 fins a les petites o mitjanes empreses. És un bon punt de partida per comprar quantitats més petites si no esteu preparat per submergir-vos en un palet complet, LTL (menys de camió) o FTL (camió complet) de mercaderia.
  • B-Stock Marketplaces privats – Més de 65 mercats privats per als minoristes i fabricants més grans d’avui, inclosos Amazon, Target, Walmart, Home Depot, Best Buy, Unilever, Ashley HomeStore, AT&T i molt més.

Liquidació.com

Liquidation.com compra i envia mercaderia retornada de grans i petits venedors i la subhasta a través del seu mercat Liquidation.com. El més freqüent és que el producte provingui d’un dels diversos magatzems del país on Liquidation.com emmagatzema l’inventari. No obstant això, de vegades, els productes poden provenir directament d’un venedor individual, així que assegureu-vos de comprovar la lletra petita. Els compradors no necessiten un certificat de revenda ni un número d’identificació fiscal. Les quantitats varien d’una subhasta a una altra i poden ser tan petites com les subhastes d’una sola unitat. Tingueu en compte que els venedors del mercat solen ser anònims i Liquidation.com mai connecta directament comprador i venedor d’una manera que els permeti establir una relació directa.

Genco Marketplace

Genco Marketplace és una filial de FedEx Supply Chain. El mercat ven gran quantitat de productes, incloses les devolucions dels clients, així com els tancaments, productes reformats i altres mercaderies liquidades, a liquidadors, minoristes amb descompte, venedors d’eBay, venedors de puces i altres empresaris. El mercat ofereix dotzenes de categories, incloses peces de vestir, ordinadors i altres productes electrònics, subministraments d’oficina, articles esportius i mercaderia general que es ven “tal com és on és”. Tingueu en compte que Genco adquireix l’inventari abans de vendre a vosaltres, el comprador; com a tal, molt pocs dels lots estan en estat completament nou. A més, no venen inventari en línia i haureu de posar-vos en contacte amb el vostre representant comercial o el servei d’atenció al client. Per tant, si intenteu navegar en línia i comparar preus, haureu de saltar uns quants cercles.

BULQ.com

BULQ.com és propietat i és operat per Optoro. Optoro compra la mercaderia a grans distribuïdors i fabricants i, a continuació, classifica l’inventari en lots a granel per a la seva revenda a BULQ.com. El mercat ofereix a la venda nous inventaris, com ara devolucions de clients nous, sense inspeccions, rascades i danys, i recuperació, tot a preus fixos. Un cop registrat, podeu adquirir una petita caixa fins a càrregues de diversos palets. Tot i això, BULQ.com només s’enviarà a adreces registrades dels EUA. En la majoria dels casos, BULQ.com gestiona tots els enviaments; excepte en el cas d’enviaments complets de camions, els compradors han d’organitzar el seu propi enviament. A més, BULQ.com sol·licita certificats de revenda a tots els compradors.

Liquidació directa

Liquidació directa adquireix primer l’inventari als minoristes (com a liquidador) abans de tornar-li a vendre la mercaderia. Això vol dir que gestionen i allotgen l’inventari, i també obtenen descomptes profunds comprant directament a minoristes i marques. Tenen diverses instal·lacions a tot el país on reben, classifiquen, proven, reformen i reenvasen la mercaderia abans de llistar-les a subhasta. Podeu triar que la liquidació directa s’encarregui de l’enviament o bé organitzar l’enviament vosaltres mateixos. Venen una àmplia varietat de categories i condicions d’un petit grapat de minoristes i fabricants.

Així doncs, teniu algunes opcions per als llocs de liquidació. Ara pivotem una mica i examinem alguns llocs a l’engròs. I, si us pregunteu en què es diferencia la liquidació de la venda a l’engròs, llegiu Liquidació contra venda a l’engròs: Quina és la diferència?

Toptenwholesale.com

TopTenWholesale.com és un motor de cerca que permet als compradors connectar-se amb proveïdors i permet accedir a milions de productes. Això pot ser arriscat perquè els compradors mai no saben la precisió de les descripcions dels productes ni la fiabilitat del venedor pel que fa a l’enviament, el pagament i l’estat de l’article. Una altra nota important és que els preus solen ser fixos i el volum del producte varia. Els majoristes solen comprar grans lots massius de liquidació de grans liquidadors, els separen i els tornen a empaquetar i distribuir en lots més petits a minoristes i revenedors més petits a preus més alts. Així que tingueu precaució de qualsevol augment.

AliExpress

AliExpress és una de les plataformes comercials creades per Alibaba Group, una empresa amb seu a la Xina. Alibaba ha creat tres plataformes comercials, que permeten a milions de compradors i proveïdors connectar-se a tot el món i fer negocis en línia. Alibaba és per a importadors i exportadors, mentre que AliExpress és el lloc mundial dirigit a compradors més petits que volen comprar quantitats més petites combinades amb enviament ràpid. Tot i que es tracta d’un lloc internacional, també és un altre lloc de distribució majorista amb una forta competència dels fabricants xinesos. Això vol dir que els preus solen ser fixos i la quantitat de producte pot variar substancialment. El que és més important, trobar venedors de confiança pot trigar molt de temps amb les eliminacions.

Dollardays

DollarDays és un altre distribuïdor a l’engròs en línia que atén a petites empreses i organitzacions sense ànim de lucre que busquen estendre els seus dòlars. Els seus productes es venen per caixa i paquets individuals però tenen un preu igual o inferior a les tarifes majoristes. La seva compra mínima necessària és un sol estoig, no en palets o càrregues de camions com ho requereixen molts altres distribuïdors. Per veure els preus, primer cal registrar-se. El registre és gratuït i, segons la disponibilitat, podeu rebre mostres de mercaderia. Igual que amb qualsevol lloc a l’engròs, veureu els preus que s’ofereixen i podeu decidir comprar o no, a diferència dels llocs de subhastes com B-Stock’s, que us permeten fer l’oferta que vulgueu i, si resulta que és millor que la resta d’ofertes, guanyarà al preu escollit.

compra de palets de liquidació

Descarregueu la còpia de la llista completa de comprovació per a la compra de palets de liquidació.

BlueLots

BlueLots és un mercat B2B per als distribuïdors a l’hora d’obtenir inventari de liquidacions de minoristes, majoristes i proveïdors tancats. El tipus d’inventari va des de les devolucions dels clients fins a les prestacions de prestatge en un estat nou i usat. Un cop us registreu, podeu veure el manifest complet del lot, les despeses d’enviament i fer una oferta. També hi ha opcions de compra ara en determinades subhastes. Això elimina les ofertes competitives entre els compradors interessats i és possible que acabeu pagant més del pressupostat.

Algunes coses a tenir en compte: les comandes de 3.000 dòlars o més s’han de pagar mitjançant un programari de processament anomenat Plaid. Els compradors que no estiguin acostumats a aquesta tecnologia poden resultar incòmodes. A més, a BlueLots no podeu filtrar les subhastes per regió. Com a comprador, probablement intenteu comprar més a prop de la vostra regió perquè no pagueu despeses d’enviament importants. No deixeu passar l’oportunitat de guanyar un gran inventari i amb un pressupost d’enviament decent. A B-Stock, sempre podeu filtrar per regió, de manera que mai no haureu de pagar més despeses d’enviament del que permet el vostre pressupost. Si voleu fer comandes massives més grans de mercaderies de menys de camions (LTL) o de camions complets (FTL), és possible que BlueLots no sigui adequat per a vosaltres, ja que el seu inventari s’ofereix per paquet o palet. Podeu gaudir de més flexibilitat d’oferta en un lloc com B-Stock Supply.

888 lots

888 Lots va començar com a distribuïdor de productes electrònics i es va convertir en una plataforma de liquidació B2B amb més de 30 categories. Compten amb preus negociables, inventari nou i dades riques com UPC, MSRP i preus de venda en temps real en diferents mercats. Tingueu en compte que no tindreu accés directe a l’inventari de superàvits i liquidacions dels minoristes. 888 Lots rep liquidació no classificada i inventari exagerat i l’ordenen i classifiquen ells mateixos. Es corre el risc de perdre valuoses peces d’inventari d’un lot quan es transfereixen palets a través de diverses mans i magatzems. I sense la transparència de les subhastes, no podreu veure el que els altres estan disposats a pagar. Si cerqueu articles individuals, lots de “botiga de dòlars” o fins i tot l’oportunitat de seleccionar articles i consolidar-los al vostre propi lot personalitzat, podeu fer-ho, però farà que la vostra empresa de revenda trigui més.

Altres llocs de liquidació d’estil de subhasta us permeten comprar l’inventari que necessiteu, al preu adequat i sense intermediaris.

Liquidadors de mercaderies nord-americanes

A Liquidadors de mercaderies nord-americanes, podeu cercar càrregues de camions, lots i palets de devolucions, tancaments, sobreestocs i altres inventaris de liquidació en diverses categories. Tingueu en compte que es tracta de liquidadors. Compren específicament els tancaments i les devolucions dels clients en grans quantitats i després els divideixen per revendre’ls a compradors com vosaltres. Per tant, no feu ofertes competitives per obtenir inventari i esteu a mercè del seu preu. Tampoc hi ha cap garantia dels vostres beneficis, ja que no podeu veure el PVP aproximat d’un lot ni dels seus articles. A B-Stock, sempre podeu descarregar i visualitzar manifests de lot i també podeu trobar informació detallada a les llistes de subhastes. Si teniu algun problema amb la vostra comanda B-Stock, els compradors tenen un termini establert per presentar una impugnació. Podeu veure les condicions de compra de cada mercat abans de fer ofertes. A més, també podeu veure l’interval acceptable en què poden incloure les discrepàncies de la llista segons el venedor.

Liquidadors tècnics

Si la vostra empresa de revenda està especialitzada en electrònica de consum i tecnologia, és possible que aquest lloc us funcioni. TechLiquidators és un altre mercat de subhastes en línia però especialitzat en productes electrònics a l’engròs. Podeu trobar quantitats massives d’electrònica de consum nova, usada, reformada, retornada, finalitzada i recuperada de Best Buy. Productes d’origen com consoles de videojocs, ordinadors, telèfons mòbils, accessoris tecnològics, televisors, productes Apple i molt més. L’únic inconvenient és que si cerqueu una varietat de categories de productes, no la trobareu a TechLiquidators. A B-Stock, oferim subhastes no només d’electrònica i mòbil, sinó també de roba, llar i jardí, mobles, bellesa i salut, joguines, queviures i molt més.

Comenceu a utilitzar un lloc de liquidació en línia

Hi ha força opcions disponibles a l’hora de comprar liquidació i inventari majorista. I encara hi ha més coses a tenir en compte a l’hora de revendre aquest inventari. Per sort, B-Stock us acompanya en tots els passos. Hi ha un lloc de partida per a tots els compradors al nostre lloc, començant per B-Stock Supply a tots els més de 65 mercats privats. El més important és trobar una font fiable que s’adapti a les necessitats d’inventari de la vostra empresa. Una bona manera de començar és navegar per les subhastes actuals i la mercaderia disponible per veure si coincideix. Ens encantaria que comenceu el vostre viatge de compra amb nosaltres a B-Stock. Consulteu ara tots els nostres llistats en directe.

Veure subhastes en directe

 

El post Una guia de llocs de liquidació en línia va aparèixer per primera vegada a B-Stock Solutions.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission.

Source link

Leave a Reply