Tue. Oct 19th, 2021

Divulgació publicitària Aquest article / publicació conté referències a productes o serveis d’un o més dels nostres anunciants o socis. És possible que rebem una compensació quan feu clic als enllaços a aquests productes o serveis

Webull i TD Ameritrade són dues plataformes de negociació populars que permeten negociar sense comissions en accions, fons negociats en borsa (ETF) i opcions. Tenen moltes coses en comú i tots dos són corredors atractius per als comerciants habituals. Però també hi ha algunes diferències crítiques entre tots dos, que explorarem més endavant. Aquí teniu el nostre Webull comparació de TD Ameritrade.

Amb tantes empreses de corretatge en línia disponibles en aquests dies, pot semblar aclaparador intentar triar l’adequada. Heu de tenir en compte les vostres necessitats d’inversió, així com altres factors com el cost, l’atenció al client i la seguretat.

Comparació ràpida de TD Ameritrade i Webull

Webull
TD Ameritrade
La nostra valoració 7/10 9/10
Bonificació Dues accions gratuïtes quan obriu un compte de 100 dòlars o més Bonificació en efectiu quan obriu un compte amb més de 250.000 dòlars
Hores de negociació De 4 a 20 h EST De 7 a 20 h EST
Compte de demostració?
Dipòsit mínim 0 $ 0 $
Day Trading?
Tarifes de marge 3,99% – 6,99% 7,50% – 9,50%
Comissions de negociació Cap Comissió de contracte de 0,65 dòlars en opcions
Funcions de seguretat Assegurança de xifratge i SIPC Assegurança de xifratge i SIPC
Comerç mínim / màxim Cap Cap
Es permeten mètodes de pagament ACH i transferència bancària ACH, transferència bancària o xec

Introducció ràpida a cadascun

Quant a Webull

Webull és una plataforma de comerç en línia fundada el 2017. I, tot i que és molt més recent que molts dels seus competidors, ràpidament s’ha fet un nom al món inversor.

Webull és una plataforma basada en aplicacions disponible per a iPhone, Android i ordinadors de sobretaula. Webull ofereix operacions sense comissions sobre accions, opcions i ETF. Ofereix cotitzacions en criptomonedes com Bitcoin, Ether i molt més. Webull també ofereix el comerç de comptes de corretatge imposable i comptes de jubilació individuals (IRA).

Sobre TD Ameritrade

TD Ameritrade és una empresa de corretatge fundada el 1975. És una de les principals empreses de corretatge del país, amb més d’11 milions de clients i més d’1 bilió de dòlars en actius gestionats.

TD Ameritrade ofereix una àmplia gamma de productes als quals els inversors poden accedir mitjançant el lloc web, l’aplicació per a ordinadors o l’aplicació mòbil. TD Ameritrade ofereix operacions sense comissions per a moltes inversions i té una combinació d’actius diversa per triar.

Comparació de funcions úniques

Webull

 • Criptomoneda: Webull ofereix el comerç de criptomonedes, on podeu comprar i vendre criptomonedes populars com Bitcoin, Ether, litecoin i molt més.
 • Comunitat en línia: Webull és una plataforma basada en la comunitat. L’aplicació inclou un espai de la comunitat on els usuaris poden interactuar entre ells per compartir idees i idees sobre accions.

TD Ameritrade

 • Educació: TD Ameritrade té una biblioteca sòlida d’eines i recursos educatius per ajudar els usuaris a conèixer la inversió i altres aspectes del panorama financer.
 • Carteres gestionades: Per als inversors que no vulguin escollir les seves pròpies inversions, TD Ameritrade ofereix carteres gestionades. Podeu triar entre una cartera selectiva orientada a objectius o una cartera altament personalitzada.
 • Oficines locals: Abans que TD Ameritrade fos una plataforma de comerç en línia, era una empresa de corretatge més tradicional. Avui compta amb més de 175 sucursals a tot el país on podeu obtenir ajuda professional i individual.

Com són el mateix?

Tant Webull com TD Ameritrade són plataformes comercials en línia populars que tenen algunes característiques comunes importants.

 • Negociació sense comissions: Webull i TD Ameritrade ofereixen negociació sense comissions sobre accions, ETF i operacions d’opcions.
 • Suport multiplataforma: Tant Webull com TD Ameritrade ofereixen opcions d’aplicacions per a ordinadors i mòbils, de manera que podeu invertir de la manera que millor s’adapti a les vostres necessitats.
 • Inversió mínima: Ni Webull ni TD Ameritrade requereixen una inversió mínima, cosa que els fa accessible per a tothom.

En què són diferents?

Tot i que Webull i TD Ameritrade tenen algunes similituds, també tenen algunes diferències crítiques que els fan més adequats per als diferents tipus d’inversors.

 • Opcions d’inversió: Webull té una llista d’inversions bastant limitada per triar. Actualment només podeu invertir en accions, opcions, ETF i criptomonedes. TD Ameritrade ofereix moltes més opcions d’inversió, incloses accions, opcions, ETF, fons d’inversió, futurs, divises, bons, anualitats i molt més.
 • Tipus de comptes: Webull només ofereix comptes de corretatge imposable i comptes de jubilació individuals. TD Ameritrade té una extensa llista d’opcions que inclou comptes de corretatge imposable, comptes de jubilació individuals, comptes de custòdia i 529 plans.
 • Servei d’atenció al client: TD Ameritrade té un servei d’atenció al client fàcilment accessible, disponible per telèfon, correu electrònic, missatge en línia i fins i tot en persona a les seves oficines. Webull té opcions d’atenció al client més limitades, amb opcions de telèfon i correu electrònic.

Comparació de preus i plans

Tant Webull com TD Ameritrade ofereixen negociació sense comissions sobre accions, ETF i opcions. Webull també ofereix operacions de criptomoneda sense comissions, cosa que la converteix en una plataforma totalment lliure de comissions. Pagareu tarifes addicionals per transferències bancàries i extractes en paper.

Tot i que TD Ameritrade ofereix operacions sense comissions en algunes plataformes, és possible que encara estigueu subjecte a comissions. Per exemple, mentre TD Ameritrade ofereix operacions sense comissions en contractes d’opcions, hi ha una comissió de 0,65 dòlars. A més, és possible que hi hagi comissions o comissions en alguns dels altres productes d’inversió que ofereix TD Ameritrade.

Lectures addicionals: què són els corredors de descomptes?

Comparació de comerç de paper

Tant Webull com TD Ameritrade ofereixen comerç en paper, que és un tipus de negociació simulada que permet als nous inversors practicar la inversió abans d’entrar al mercat amb diners reals.

Per iniciar el comerç de paper a Webull, podeu obrir un compte i iniciar la sessió mitjançant l’aplicació. Primer haureu d’obrir un compte de comerç legítim, però després podeu obrir la secció de comerç en paper de l’aplicació i començar a negociar.

Es diu la funció de comerç de paper de TD Ameritrade paper moneda i es pot trobar a la plataforma comercial de thinkorswim de la companyia. Per començar, haureu d’obrir una aplicació TD Ameritrade, descarregar thinkorswim i lliscar el commutador a paperMoney abans d’iniciar la sessió. Tindreu accés a la majoria de les mateixes eines i gràfics que si féssiu realment negociant.

Comparació d’aplicacions mòbils

Tant Webull com TD Ameritrade tenen aplicacions mòbils on els inversors poden accedir als seus comptes i negociar accions i altres inversions. L’aplicació de Webull té excel·lents ressenyes, amb 4,5 de 5 estrelles a la botiga Google Play i 4,7 estrelles a la botiga d’aplicacions d’Apple. L’aplicació TD Ameritrade té 4,5 de 5 estrelles a la botiga d’aplicacions d’Apple, però només 3,2 a la botiga Google Play.

Servei d’atenció al client

Pel que fa a l’atenció al client, TD Ameritrade té un gran impuls a Webull.

 1. En primer lloc, TD Ameritrade ofereix assistència telefònica les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, així com assistència tècnica telefònica durant l’horari laboral.
 2. L’empresa també ofereix servei d’atenció al client per fax, correu electrònic i xat en línia.
 3. Finalment, com que TD Ameritrade té sucursals a tot el país, podeu rebre ajuda en persona d’un representant de TD Ameritrade.

Webull té opcions d’atenció al client més limitades. La pestanya d’ajuda del lloc web de l’empresa us dirigeix ​​als articles de recursos. I, tot i que podeu contactar amb l’empresa mitjançant la pestanya d’ajuda del Centre d’ajuda de l’empresa, els comentaris en línia indiquen que el servei d’atenció al client no respon.

Quina seguretat tenen Webull i TD Ameritrade?

Webull i TD Ameritrade tenen funcions de seguretat per mantenir la informació personal i els diners segurs. En primer lloc, ambdues empreses tenen mesures de seguretat i xifratge d’alt nivell dissenyades per protegir tota la informació emmagatzemada a la plataforma.

Les dues empreses també prenen mesures per mantenir els vostres diners segurs. Les inversions amb Webull i TD Ameritrade estan protegides per Securities Investor Protection Corporation (SIPC) fins a 500.000 dòlars.

Per a qui són els millors?

En última instància, Webull i TD Ameritrade són empreses de corretatge en línia populars que faciliten la inversió sense haver de pagar cap comissió per les seves operacions. Però cadascun d’ells és el més adequat per a inversors molt diferents.

Webull és adequat per a inversors experimentats que tinguin necessitats bàsiques d’inversió. És probable que algú que utilitzi aquesta aplicació conegui els conceptes bàsics sobre la inversió i se senti còmode prenent les seves pròpies decisions d’inversió. No obstant això, a causa de les opcions d’inversió bastant limitades de Webull, és el més adequat per a inversors sense grans necessitats financeres.

TD Ameritrade, en canvi, és adequat per a una àmplia varietat d’inversors.

 1. En primer lloc, TD Ameritrade ofereix un biblioteca d’eines i recursos educatius que el fan atractiu per als inversors que només estan aprenent les cordes. I com que ha gestionat carteres, no cal que escolliu les vostres pròpies inversions.
 2. TD Ameritrade també ho és ideal per a inversors amb majors necessitats d’inversió. La plataforma ofereix molts tipus diferents de comptes per a inversions personals, estalvis de jubilació, finançament universitari i molt més. També té moltes més opcions d’inversió per triar, inclosos fons d’inversió, bons i anualitats.

Altres alternatives i competidors

Webull i TD Ameritrade són dues plataformes comercials populars al mercat, però no són les úniques. Hi ha moltes alternatives que els inversors poden considerar:

Robin Hood

Robin Hood és una aplicació de comerç sense comissions, similar a Webull. L’aplicació permet el comerç d’accions, ETF, opcions i criptomonedes. També permet als inversors obtenir interessos en un compte de gestió d’efectiu.

Comerç addicional: Charles Schwab contra TD Ameritrade contra E * TRADE


Públic

Public és una altra aplicació d’inversió que us permet comprar accions comercials i ETF sense pagar cap comissió. Un dels grans punts de venda de Públic és la possibilitat de comprar accions fraccionades, que fan que algunes de les accions més cares siguin més accessibles.


E * COMERÇ

Aquesta empresa de corretatge va ser la primera a adoptar realment el comerç en línia. E * TRADE ofereix operacions sense comissions sobre accions i opcions. Igual que TD Ameritrade, també ofereix fons d’inversió i té molts tipus de comptes per triar, inclosos els IRA, comptes de custòdia, fideïcomisos i comptes conjunts.


Ally Invest

Ally Invest és una gran opció comercial tant per als comerciants nous com per als experimentats. Ofereix operacions sense comissions sense requisits de saldo mínim. Ofereix molts tipus de comptes i opcions d’inversió més enllà de les accions, els ETF i les opcions.

Comerç addicional: Ally Invest vs Robinhood vs TD Ameritrade


Charles Schwab

Si busqueu una altra empresa de corretatge que pugui oferir el toc personal que fa TD Ameritrade, convé tenir en compte Charles Schwab. Com TD Ameritrade, té branques físiques a tot el país. És una de les millors empreses de corretatge i té gairebé totes les funcions i opcions d’inversió que desitgeu d’una plataforma de negociació, inclosa la negociació sense comissions.

Lectures addicionals: Charles Schwab contra TD Ameritrade


El resum: quin és el millor?

Gràcies a les seves robustes funcions i al comerç sense comissions, Webull i TD Ameritrade són dues de les principals plataformes de negociació per als inversors a comprar accions, ETF i opcions. Tots dos tenen algunes característiques destacables, però realment s’adapten millor a dos tipus diferents d’inversors. Webull és el millor per a inversors i comerciants experimentats que se sentin còmodes escollint les seves pròpies inversions.

Gràcies a les seves carteres gestionades i a una gran biblioteca de recursos educatius, TD Ameritrade és ideal per a nous inversors. I com que té una àmplia varietat d’opcions d’inversió i de comptes, també és millor per a inversors experimentats que necessiten més que funcions comercials diàries d’una empresa de corretatge.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission.

Source link

Leave a Reply